Una victòria que sap a glòria

Carlos Pascual es proclama campió autonòmic de carrera vertical després de molts anys al pòdium

El vent que bufava diumenge era una metàfora del que suposa el Trail. Lluitar contra els elements. I també competir amb companys i amics, que quan es posa un crono per davant no miren pel. Això passa especialment als Campionats de Carrera Vertical on les proves es decideixen per segons.

Això li havia passat algunes voltes al corredor de Cocentaina Carlos Pascual (Corremón Trail) que sempre rondava la victòria però s’havia quedat a les portes per darrere d’un inabastable Ignasi Cardona. Diumenge passat a Villena va canviar la història…  

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Primer autonòmic…

Fins a en 4 voltes s’havia quedat al pòdium, amb 3 terceres places i un segon lloc l’any passat a la Vall d’Uixó. Sempre per darrere d’Ignasi Cardona, el 5 voltes campió de l’autonòmic de Carrera Vertical FEMECV. Un altre corredor podria tindre la moral per terra i haver deixat d’intentar-ho. No així Carlos Pascual que diumenge va obtindre a molts anys de treball.

PUBLICITAT

Ma a ma amb Cardona..

«Tenia ganes de guanyar i a més perquè estaven tots, Ignasi, Emili, tots. Millor així que hi havia molt nivell» explica el de Cocentaina que després de 3 bronzes i una plata per fi va poder pujar al més alt del calaix, això si després de mantindre un ma a ma amb Ignasi Cardona i amb el corredor local José Antonio Mena (Trail Villena).

Pascual i Cardona van ser els dos últims en disputar la cursa, i mà a mà. El de Corremón es va avançar d’inici i va confiar en la seua explosivitat en la primera part, quan més vertical era l’ascensió, tot patint perquè Cardona no el recollira en la part final, un poc més corredora. “Jo anava a mort, però a la meua. Vam eixir junts i vaig anar per davant”, explicava Pascual.

A la fi en meta 19:26 per a Pascual, 19:39 per a José Antonio Mena i 19:51 per a Cardona

PUBLICITAT

7 anys després…

Pascual estava molt satisfet d’un triomf que arriba després de 7 anys de lluita -el seu primer pòdium a un autonòmic vertical va ser al 2012- en una especialitat que no sempre té la repercusió proporcional al sacrifici que comporta.

Una lluita contra el crono i contra els rivals, amb el cor a mil pulsaciones i on no sempre dóna temps a disfrutar.  Aquells que participen a estes modalitats tan explosives i angoixoses saben de què parlen. I per això hi ha una certa complicitat entre d’ells. «Ignasi ja em va dir que estava content que fora jo el guanyador” indicava Pascual.

PUBLICITAT

Ara a pel Km Vertical

Pascual pensa ara en el Km Vertical de Puig Campana de pròxim 15 d’abril on buscarà aconseguir el doblet: “És una de les carreres que més m’agrada. També tinc allà un subcampionat autonòmic. A Ignasi de les poques carreres que l’he guanyat ha sigut al Puig Campana. Allà és molt vertical i sempre m’he trobat bé” adverteix.

Autonòmic Vertical al Puig Campana


PUBLICITAT

I DIUMENGE ALTRA VICTORIA

I després de l’essors de dissabte a la vesprada, diumenge nova alegria per a Carlos Pascual. Va afrontar el Cross de San Gabriel, segona cita del Circuit Alicante Trail Series, i va guanyar també la prova refermant-se com a líder del circuit després d’haver guanyat també a la prova inicial al Serragrosa Trail.

«He arriba a casa carregat de trofeus i productes, però em quede amb les sensacions viscudes en les carreres i en poder compartirles amb vosaltres».

Serragrossa per a Surmonina i Pascual

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Puig Campana confirma el relleu | Sense Límits Aventura - […] Una victòria que sap a glòria […]
  2. Pascual, als 3 Verticals Cabrales | Sense Límits Aventura - […] Una victòria que sap a glòria […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »