Valencians al Campionat d’Espanya d’Orientació a Peu

Andreu Blanes i Violeta Feliciano campions d’Espanya de Mitja Distància al CEO2018 a la Robla (Lleó)

******* ACTUALITZACIO**********

No ha pogut anar millor a la primera jornada del CEO 2018 amb un doble títol dels nostres en la modalitat de Mitja Distància on els alacantins Violeta Feliciano (Colivenc) i Andreu Blanes (Colivenc) han aconseguit el títol.

Un títol sorprenent en el cas de Violeta, ja que com ella mateix reconeixia feia dos setmanes que no havia pogut entrenar bé per unes molèsties al genoll. Tot i això, primera posició per a la jove d’Onil amb un temps de 38:34, per davant de la catalana Anna Serrallonga i d’Esther Gil (Colivenc) que esta volta li ha tocat conformar-se amb la tercera plaça, amb Natalia Gurchenkova (Universidad de Alicante) en quarta plaça.

En homes, Andreu Blanes dominava de forma ampla la prova, deixant a més d’un minut de distància al seu inseparable Antonio Martínez que va fer plata amb el català Pau Llorens en tercera posició. Blanes repetia victòria i títol com al 2017, però l’any passat en distància sprint.

***************

Més de 1400 orientadors reunits en una competició que durar 3 dies. Dades que per si a soles parlen de la importància del Campionat d’Espanya d’Orientació a Pie que tindrà lloc esta Setmana Santa a la localitat de La Robla a Lleó.

Fins allà es desplaça una bona nòmina de representants de la Comunitat Valenciana que en les diverses modalitats: sprint, media, relleus clàssic… i en les diversos grups d’edats aspiren a fer un bon paper i a repetir la gran actuació de passades edicions…

Pluja de medalles als Nacionals d’Orientació


PUBLICITAT

CEO 2018…

El CEO 2018 es disputa des de divendres 30 de març fins a diumenge 1 d’abril, en plena Setmana Santa, com ja ve sent habitual en les últimes edicions. En esta ocasió, serà divendres quan tindrà lloc la prova de distància mitja, dissabte la competició de relleus i diumenge la modalitat sprint, cada una d’elles amb la seua particularitat, amb els temps molt ajustats i amb l’espectacle de vore en acció a vora 1500 orientadors arribats de tots els punts de la península.

Entre d’ells una ampla representació de la Comunitat Valenciana amb hora 150 orientadors de clubs com ara Alicante-O, CC Valencia, CEAM IBI, Colivenc, Correcaminos, Raidermania, Verd 3, Sant Joan d’Alacant, Simepierdo, UPV Orientacion, Universidad de Alicante, Valencia Orientación, Villena Orientación…

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Revalidar el títol de 2017

L’objectiu de la delegació valenciana és repetir el gran paper de passades edicions, com l’any passat a Miraflores de la Sierra i Canencia a Madrid, on es va aconseguir el títol per comunitat autònomes per davant de Catalunya.

La victòria total va ser, gràcies entre d’altres, a les grans actuacions individuals d’Esther Gil que va vèncer a la Mitja distància, Violeta Feliciano en distància sprint, amb Andreu Blanes dominant també l’sprint i Antoñico Martínez guanyant en la modalitat de distància llarga que enguany tindrà lloc als CEO 2018 a Soria d’aci a 50 dies.

PUBLICITAT

Mitja…

En la modalitat de distància Mitja Esther Gil (Colivenc) aspira a revalidar el títol de 2017, títol al que també presenta credencials les seues companyes de club Violeta Feliciano i Ana Camarasa. Les tres hauran d’afrontar un recorregut de 4,7 km amb 20 controls pels boscos de la Robla. L’eixida serà divendres a les 11:12 per a Camarasa, 11:48 per a Feliciano i a les 12:12 per a Esther Gil. També buscarà un lloc al pòdium Natalia Gurchenkova (Universidad de Alicante) que eixirà a les 10:51.

En homes hauran d’afrontar un mapa de 6 km 28 controls on Antonio Martínez, Andreu Blanes i Roger Casal competiran per un títol, i per repetir una foto com la de l’any passat en la llarga distància on coparen el pòdium. Les seues eixides seran a les 12:41 per a Roger Casal, a les 12:49 per a Blanes i 12:57 per a Martínez.

També estarem pendents del joves Luis Milvaques (Correcaminos) i Luis Sánchez Serrano (Villena-O) que participen també en categoria Elit. La seua eixida serà a les 12:25 per a Sánchez, a les 11:31 per a Milvaques, i un poc abans ho farà Sergio Mérida (Universidad de Alicante).

PUBLICITAT

Sprint…

En modalitat sprint sobre un recorregut de 4 km i 10 controls serà diumenge de nou amb la presència en categoria elit dels mateixos protagonistes, de Violeta Feliciano, Esther Gil, Ana Camarasa, Alicia Cobo del Colivenc, y Natalia Gurchenkova de Universidad de Alicante.

Antonio Martínez, Roger Casal, Andreu Blanes, Cristóbal Camarasa del Colivenc, Luis Milvaques de Correcaminos, Sergio Mérida del Universidad de Alicante y Luis Sánchez Serrano (Villena O).

RELLEUS ESPECTACULARS 

La competició es completa dissabte amb la modalitat de Relleus Clàssics, amb una gran quantitat d’equips de la Comunitat Valenciana. Entre d’ells destaquen dos superequips en dones el que conformen Esther Gil, Vileta Feliciano i Alicia Cobo, i en homes Antonio Martínez, Roger Casal i Andreu Blanes.

CEO SORIA 2018 

Este Campionat d’Espanya d’Orientació a Peu serà la primera fase que tindrà continuitat d’ací a 50 dies amb el CEO 2018 a Soria. Serà en eixe moment quan tinga lloc el Campionat d’Espanya de Distància Llarga, de Relleus Mixtes, de Clubs i de Comunitat Autònomes.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »