Els Gallos segueix la festa BTT

La cita de Llutxent del diumenge serà la quarta del Circuit de les Comarques Centrals

Gil i Parreño són els actuals líders d’una competició que compta amb huit cites fins el mes de juny

 

El Circuit de BTT de les Comarques Centrals funciona a ple rendiment. Les màquines no tenen descans. El mateix que passa amb les cames de tots els participants. Però això és el que, en realitat, agrada, així que després de les minivacances de la setmana passada, toca tornar a pensar en cremar energies en carrera. Serà a Llutxent, amb una nova edició de la Marxa Els Gallos. De la mateixa manera, l’organització va un pas més enllà i organitza també la I Marxa Infantil Gallos BTT indicada per a les corredores i corredors més xicotets que també vullguen viure la bici de muntanya de prop. Aquesta no serà competitiva.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

32km i 950m/+

La marxa de la Vall d’Albaida sumarà enguany 32 km amb 950 metres de desnivell. El recorregut ha variat respecte a l’any passat, però molt poc, així que l’essència serà la mateixa. Roca i pedra i exigència per a tots i totes. L’eixida serà a les 9.00h del diumenge dia 8, des de l’avinguda del Poliesportiu, on també es recolliran els dorsals.

PUBLICITAT

Pujada al Surar

Un dels atractius per la seua duresa serà la pujada al mític port del Surar per l’ascensió de la bàscula. Aquest port sumarà ell sol 250m de desnivell i serà, també, on se situarà el segment cronometrat de Cala Bandida.

PUBLICITAT

Cuidar la mecànica

Sempre es pensa en com mimar el cos i no maltractar-lo per poder complir amb els quilòmetres, el desnivell i el recorregut, però també en aquest cas s’ha de tindre en compte la bicicleta. El traçat és pedregós i dur, exigent per a la mecànica. Des de l’organització apunten una idea: a la marxa dels Gallos la màquina s’ha de mimar sobretot a les baixades. I qui avisa, ja se sap.

PUBLICITAT

Els líders

Després de les tres proves disputades fins ara (Beniarbeig, les Fonts-Benigànim i el Llop-Villalonga), les classificacions generals agafen forma. En categoria masculina el dominador és Jordi Gil, mentre que en categoria femenina l’actual número u és Alicia Parreño.


Seguí i Medina guanyen el Llop


PUBLICITAT

Quedaran quatre

Després ens quedaran altres quatre proves. La més pròxima, el 15 d’abril amb la cita de Senija. La següent, Castelló de Rugat el 13 de maig, després el 27 de maig Moixent, i tancar el Circuit de les Comarques Centrals a Polop, al juny, el dia 3. En total s’hauran cobert les huit proves programades.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »