Cap de setmana de trail

El Desafío Lurbel centra les mirades del món del trail a les 10 modalitats que acull Yeste

A casa es disputen les proves d’Atzeneta del Maestrat, Utiel, Gàtova, Carcaixent i Borriol

El cap de setmana de tornada després del mini període de vacances torna amb tanta força que necessitem anar una per una per posar ordre en el calendari del dissabte i diumenge. La cita més important, per la seua transcendència, és el Desafío Lurbel Mountain Festival que se celebra a Yeste (Albacete), però que congrega bona part de corredors i corredores de la Comunitat Valenciana. A més, es disputen altres proves, ja a terres valencianes, amb cites a Atzeneta Utiel, Gàtova, Carcaixent i Borriol.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Desafío Lurbel

Són 10 modalitats les que enlluernen un cap de setmana de pura muntanya a Yeste amb la celebració del Desafío Lurbel Mountain Festival. Tot passa des dels 48 km del trail o els 77 km de la prova de bicicleta de muntanya, fins a la cita dels més xicotets que cada any posen l’espectacle a la zona d’eixida i meta de la localitat manxega. La marca valenciana torna a apostar per la seua carrera a un indret tan bonic com els Calares del Mundo i la Sima.


El Desafío Lurbel de todos


PUBLICITAT

La Nevera d’Atzeneta

Dissabte a les 8.00 hores, Atzeneta del Maestrat acull la 18ª edició de la seua Pujada a la Nevera. Es tracta d’una prova amb 27,6 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.100 metres. L’eixida serà des de la Plaça de la Font de la localitat castellonenca.

Serà la segona prova puntuable de la X Lliga Castelló Nord. La primera va ser a Borriol amb la Marxa a Peu. Després vindran la Volta de Catí (3 de juny), Font de Vida de Benassal (1 de juliol), La Serra (22 de juliol), Vistabella (5 d’agost) i l’Entreparets de Vilafranca (23 de setembre).

PUBLICITAT

Sierra de Utiel

A Utiel celebren els set anys del seu Trail Sierra de Utiel. Una carrera que sempre té una bona acollida i que combina tres modalitats. La més llarga, un trail de 22 km amb 1.140 metres de desnivell positiu. Per als que no vullguen tanta distància, tenen l’opció dels 11,5 km i 400m/+. També hi ha la cita senderista, amb aquesta mateixa distància. L’eixida serà a les 9.00 hores.

Gàtova

La 7ª edició del Gàtova Trail arriba diumenge, a partir de les 7.30 hores amb la primera de les eixides. Tindrà també tres distàncies. Una llarga de marató amb 42 km i 2.100 metres de desnivell; una mitjana de mitja marató amb 21 km i 1.200 m/+; i una última de 10 km amb 500 m/+. Les eixides seran 7.30 hores, 9.00 hores i 10:30 hores, respectivament.

PUBLICITAT

Carcaixent: la Ribera i la Canal

Carcaixent estrena trail i ho fa integrat en la lliga de la Ribera i la Canal de Navarrés. Ho fa, a més, amb tres proves i dues distàncies. La més llarga, la de 21K amb 750+ i que eixirà a les 9:00 hores. A la mateixa hora tindrà lloc l’eixida de la distància de 15K amb 400+, corresponent a l’Sprintrail. Per últim, els senderistes es podran acollir a aquesta mateixa distància.

PUBLICITAT

Borriol tanca el canicross

La localitat castellonenca de Borriol tanca diumenge la 2ª Lliga Canicross que ha comptat amb cinc proves. Víctor Forner i Sandra Marín són els dominadors de la classificació general. Fins ara s’havien disputat les cites de Figueroles, Cabanes, Vilanova d’Alcolea i Serra d’en Galceran. La cita amb Borriol és dissabte dia 7 a les 10.00 hores.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »