Tornen els duatlons

Després d’una setmana de parada per ‘vacances’, es recupera la competició a Algemesí i Orihuela

Serà l’últim cap de setmana íntegre amb duatlons… el següent arriba ja amb aigua, a Gandia

La primavera ja és una realitat i la calor comença a arribar. Amb ella, la finalització de la ‘temporada’ de duatlons. Encara queda una setmana perquè aparega l’aigua en la competició, i aquest cap de setmana és l’últim íntegre amb duatlons. La pròxima està programat ja el triatló de Gandia, però mentre aquest arriba toquen sabatilles i bici exclusivament. Les dues cites d’aquest cap de setmana estan a Algemesí i a Orihuela.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Algemesí x2

La primera cita serà la d’Algemesí, que tot i que el duatló d’adults començarà a la vesprada (16.30 hores), al matí hi haurà un primer contacte amb els més xicotets. Serà la cita del Duatló Escolar d’Algemesí, en una prova més de la fase provincial de València. Ací competiran cadets, alevins, infantils i benjamins.

PUBLICITAT

L’sprint, de vesprada

Serà de vesprada, a partir de les 16.30 hores amb l’eixida masculina, quan comence la competició per als adults amb la prova sprint que organitza el Club Vialterra Algemesí. A les 16.35 hores serà el moment de la categoria femenina, en una cita que compta amb un recorregut de 5-20-2,5. De moment hi ha uns 150 inscrits en una competició que es pot fer individualment o per parelles del mateix sexe o mixtes.

PUBLICITAT

Voltes

El primer sector a peu de 5 km es completarà per la zona del Poliesportiu d’Algemesí, on estarà l’eixida i la meta. El segon sector, el de ciclisme, serà a dues voltes de 10 km cadascuna. Finalment, la carrera acabarà amb una cursa a peu de 2,5 km a una volta pel mateix circuit que al primer sector. Aquesta carrera forma part de la Copa Provincial de València i del Circuit de la Ribera del Xúquer.

PUBLICITAT

Orihuela, diumenge

Orihuela acull la XV edició del Duatló La Matanza-Orihuela. Serà la carrera que tancarà el cap de setmana de duatlons a la Comunitat Valenciana. La cita és el diumenge a les 10.00 hores, amb la distància sprint (5-20-2,5). De moment són més de 150 els inscrits en una cursa que té un límit de 250.

PUBLICITAT

Una de les característiques d’aquest duatló és que l’eixida i la meta estaran en diferents llocs. La carrera s’iniciarà al carrer La Parroquia, mentre que la meta serà a la plaça de l’església. Igualment, la transició estarà situada al carrer Juan Carlos I. Per recollir els dorsals i el lliurament de premis, la zona aquest mateix carrer.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »