Els Gallos dominen la BTT

La prova de Llutxent del Circuit de les Comarques Centrals mana durant el cap de setmana de les rodes grosses

A Elda es disputa també la penúltima cita del Circuit de les Muntanyes Alacantines

El cap de setmana de BTT tenia previstes tres proves importants però finalment només es disputen dues. Les que sí es faran són les de Llutxent Els Gallos i Elda. La primera correspon al Circuit de les Comarques Centrals, i la segona al Circuit de les Muntanyes Alacantines. La cita que es va suspendre és la d’Higueruelas, on estava previst inicialment l’Open de BTT Maratón de la Comunitat Valenciana. Aquesta cita serà finalment a Ademús el 22 d’abril.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Llutxent i els Gallos

Llutxent espera amb ganes la seua marxa de BTT. Els Gallos, com se la coneix, amenitzarà el diumenge amb els seus 32km i 950m de desnivell. A més, el seu recorregut serà un poc diferent en alguns trams, encara que, segons afirmen des de l’organització, l’essència serà la mateixa dels anys anteriors. L’eixida serà a les 9.00h del diumenge dia 8, des de l’avinguda del Poliesportiu, on també es recolliran els dorsals.

PUBLICITAT

La pujada al mític port del Surar (250m de desnivell i segment cronometrat de Cala Bandida) per l’ascensió de la bàscula serà un dels trams importants. Perquè decidirà les classificacions però també perquè deixarà més d’un tocat o tocada si no regulen bé. I, compte, que l’organització avisa que és una marxa on en les baixades s’ha d’estar molt atent. I això desgasta i molt a la ment, però també a la mecànica, que s’haurà de cuidar.


Els Gallos segueix la festa BTT


PUBLICITAT

Penúltima alacantina

Una carrera que també tindrà molt a dir durant el cap de setmana serà la de diumenge a la vall Elda-Petrer. La Marxa BTT Elda, amb 31km de distància, és la penúltima del calendari del Circuit de les Muntanyes Alacantines. Fins al moment s’han disputat les de Sant Vicent del Raspeig, Villena, Caudete, Crevillent i Yecla. Monòver no es va córrer finalment, i després de la d’Elda només quedarà El Pinós el 29 d’abril.

PUBLICITAT

Open Marató, el dia 22

Una cita important que estava prevista per a aquest diumenge dia 8 era una nova prova de l’Open BTT Marató de la Comunitat Valenciana a Higueruelas, però la cita s’ha suspès i es disputarà a Ademús el pròxim dia 22.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »