S’obri la Copa d’escalada en bloc

Serra acull dissabte al seu Poliesportiu la primera cita del calendari

A la competició es donaran cita alguns dels favorits al títol final, com l’actual campió Jesús Gómez o la subcampiona Cristina Robles

Han passat uns quants mesos des que a l’octubre es tancara la Copa d’escalada en bloc de la FEMECV, i ara arriba el torn de la nova edició, la del 2018. La cita és a Serra (València), on acudiran gran part dels màxims favorits al títol final d’aquesta competició. Entre ells, l’actual campió, Jesús Gómez (Independent), i la subcampiona de 2017, Cristina Robles (SM Club Deportivo Universidad Alicante). Nivell, segur que hi haurà.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Després de la disputa de la prova de Bunyol al mes d’octubre, els campions que en van eixir d’allà van ser Jesús Robles i Rocío Martínez. El primer estarà a Serra per començar a defensar el seu títol, mentre que la segona, ahir, últim dia d’inscripcions, no estava a les llistes d’inscrites. Sí que ho serà, en dones, la segona de la Copa 2017, Cristina Robles. La cita, demà dissabte.

PUBLICITAT

Així mateix, hi haurà altres noms que s’han de tindre en compte, com Joaquin Santander, del CE Tossal, o Vicente José Peña, del Club Desplome, que ja van demostrar el seu nivell l’any passat i que tenen una ampla trajectòria.


Bunyol corona a Jesús Gómez


PUBLICITAT

Matí i vesprada

La competició arrencarà al matí amb les categories inferiors, i continuarà a la vesprada amb l’absoluta. A les 8.00h serà el moment de les acreditacions dels més xicotets, això és els majors de sis anys que opten a les classificacions sub-9, sub-12, sub-16 i sub-18. A les 8.30h hi haurà reunió tècnica dels jutges amb els participants, i de 9.00 a 10.00 seran les classificatòries.

PUBLICITAT

Primeres finals a les 11.00h

Ja a les 11.00 estan previstes les finals, mentre que l’entrega de trofeus d’aquestes categories amb els més menuts serà a les 14.00h al mateix escenari de la competició, el Poliesportiu de Serra.

PUBLICITAT

Absoluts, a les 15.00h

A partir de les 15.00h començarà la competició de categoria absoluta. Primer amb les acreditacions i, a les 15.30h, amb la reunió tècnica per explicar el funcionament de la competició a tots els participants. Ja de 16.00 a 17.30 tindrà lloc la sessió de classificació, mentre que les finals es disputaran a partir de les 18.00h. L’entrega de trofeus serà a les 19.30h, després de la qual es donarà per tancada aquesta primera cita del calendari de la Copa d’escalada en bloc.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »