Escalada: Manen Lanau, Fayos i Ortiz

La primera cita de la Copa de bloc de la FEMECV es va disputar a Serra entre uns 80 participants

La categoria femenina acaba amb dues vencedores en una competició molt igualada

La primera prova de la Copa d’escalada en bloc de la Comunitat Valenciana, organitzada per la FEMECV i pel CM Castell de Serra, va comptar el passat dissabte amb la presència d’uns 80 escaladors des de les categories inferiors fins als absoluts. En la cita reina, la victòria en aquesta primera competició del calendari de bloc va ser compartida entre Natalia Lanau i Sílvia Fayos en categoria femenina, i Iker Ortiz en homes.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Dues vencedores

La categoria femenina absoluta va tindre dues vencedores. Van ser Natalia Lanau i Sílvia Fayos. A més, Fayos va aconseguir aquesta victòria compartida després d’haver sigut, al matí, campiona de la prova sub-18. Les dues guanyadores van pujar al podi amb la tercera classificada, Olga Kovrova. El top5 de la competició el van completar Judit Parra (4ª) i Cristina Robles (5ª).

PUBLICITAT

Ortiz domina en homes

El domini d’Iker Ortiz en la classificació masculina va ser clar. Es va imposar sobre Jonathan Guadalcazar, que va ser segon, i Joaquin Santander, tercer. Van completar el top5 d’aquesta primera cita de la Copa de la Comunitat els escaladors Alberto Lozano (4rt) i Alejandro Romero (5è).


S’obri la Copa d’escalada en bloc


PUBLICITAT

Al matí, categories inferiors

La cita absoluta es va disputar durant la vesprada del dissabte, però al matí va ser el moment dels més xicotets. La matinal va comptar amb escaladors i escaladores des de la categoria sub-9 fins a la sub-18.

PUBLICITAT

D’aquesta manera, en sub-9 els vencedors van ser Viktoria Zikalova i Manuel Navarro, en sub-12 es van imposar Anna Martínez i Manolo Stewart, en sub-16 Adriana Lledó i Raúl Escribano, i en sub-18 Sílvia Fayos i Sergio Pau.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Autonòmic d’escalada per a Ortiz i Richart | Sense Límits Aventura - […] Escalada: Manen Lanau, Fayos i Ortiz […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »