Sempere i Parra guanyen els Gallos

La carrera masculina es decideix a l’sprint entre el d’Onbike i Javi Frasquet

La Marxa del Circuit de les Comarques Centrals compta amb 150 participants

El cap de setmana ha deixat una nova prova del Circuit de les Comarques Centrals de BTT. Va ser la 5ª prova de la Marxa els Gallos de Llutxent, cita que van comptar amb 150 participants. Els més ràpids van ser Àlex Sempere (CC Onbike) en categoria masculina i Ayda Parra (UCMontgó) en la femenina.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Sprint final

Sempere, corredor sub-23, es va imposar en la recta final, després dels 32km programats, a Javi Frasquet (Bici Store Valencia). Ho va fer amb un temps de 1.27.58. El Master 45 va claudicar per només un segon. El tercer calaix del podi el va completar el també sub-23 Tomàs Miralles (Bike-Faster Wear), a 44 segons del guanyador.

PUBLICITAT

Parra sobre Parreño

Alicia Parreño (Cronobike Altea) és l’actual líder del Circuit i durant el cap de setmana a Llutxent es va trobar amb una dura rival. Ayda Parra (UCMontgó) es va imposar amb un temps de 2.01.17, 3.30 minuts menys dels que va utilitzar Parreño per completar el recorregut. En tercera posició va finalitzar Gloria Medina, a més de huit minuts de la vencedora.

PUBLICITAT

Per clubs

La classificació per clubs en aquesta cita de Llutxent va acabar amb l’UCMontgó-Bioracer com a primer classificat, seguit pel Rafael Abad, mentre que en tercera posició van acabar els components del club La Cava Team.


Els Gallos dominen la BTT


PUBLICITAT

Segment cronometrat

Com a cada prova del Circuit de les Comarques Centrals, també hi va haver el tram cronometrat Cala Bandida. En aquesta ocasió es va imposar Tomás Miralles amb un crono de 9.19, dos segons millor que Àlex Sempere i deu sobre Javi Frasquet.

PUBLICITAT

Marxa infantil

També els Gallos va comptar amb la prova infantil que pot estar cridada a ser una referència. En ella van participar 50 joves btters de la comarca de la Vall d’Albaida i també  vinguts de fora.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. BTT: Senija debuta amb tot | Sense Límits Aventura - […] Sempere i Parra guanyen els Gallos […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »