Cartell de complet a Confrides

El III Trail Primavera Desafiament Aitana del 19 de maig fa ple d’inscripcions

L’organització considera fonamental «la seguretat i la qualitat» per als reptes Aitana i Serrella

El III Trail Primavera Desafiament Aitana ha penjat el cartell de complet. Així ho ha anunciat l’organització, que considera fonamental que per a la seguretat i bon funcionament de la carrera, la xifra de corredors i corredores no pot ser més gran. El repte Aitana i el repte de la Serrella ja esperen que arribe el 19 de maig.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Agraïments

Des de l’organització han volgut agrair a totes i tots els participants la confiança dipositada en la carrera. A més, han destacat la intenció de posar per davant la “seguretat i qualitat d’aquest tipus de proves sobre altres valors econòmics”, per la qual cosa creuen que han pres “una decisió encertada en benefici de tots”. És més que repte esportiu en un entorn especial com és l’Aitana i la Serrella.

PUBLICITAT

Repte Aitana

Un primer desafiament que proposa l’organització de l’Ajuntament de la localitat és l’Aitana. Seran 19km i 1.040m de desnivell pel meravellós entorn d’aquesta serra. A més, la cita està pensada per fer-la en modus trail però també en marxa senderista. Ha arribat al màxim d’inscrits.


Confrides, primavera i trail


PUBLICITAT

Repte Serrella

L’altra proposta és el repte Serrella, que compta amb dues distàncies. La prova reina sumarà 43km i 2700m+. Coronarà tres pics: Serrella, el Pla de la Casa i la Malla del Llop. Serà una cita realment exigent que està cuidada com totes, però mirada amb lupa per l’organització per la seua exigència per als participants.

PUBLICITAT

Una altra distància que acompanya a aquest repte és la de 24km i 1400m+, que es pot fer en trail o en senderista. La curta serà també com altres anys, és a dir pujar el pic Serrella i la Malla del Llop.

PUBLICITAT

7.00h i 8.00h

Ja que les distàncies proposades a Confrides són tan variades, des dels 19 als 43km, s’han previst dues eixides. La distància reina començarà a les 7.00h del dia 19 de maig, mentre que les altres (24km, 19km) ho faran a les 8.00h.

HOMENATGE

El III Trail Primavera Desafiament Aitana portarà a la samarreta obsequi el peixet que recorda el xiquet Gabriel, que va morir aquest any en una acció de trist record. Es tracta de fer un xicotet homenatge i al mateix temps sensibilitzar perquè casos com aquests no es tornen a repetir.


Confrides corre per Gabriel


Més dades:

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Arriben Confrides i Moriscos Trail | Sense Límits Aventura - […] Cartell de complet a Confrides […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »