Noelia Juan, subcampiona d’Espanya de duatló

La valenciana del Bétera acaba tercera a la carrera, segona al Campionat nacional i primera sub-23

Per equips, el CEA Bétera acaba tercer en elit femení i segon en sub-23

La valenciana Noelia Juan (CEA Bétera) ha aconseguit pujar al podi del Campionat d’Espanya de duatló amb la seua segona posició a la prova disputada a Avilés. Juan, que ha acabat tercera a la carrera, ha sigut subcampiona d’Espanya per darrere de Camila Alonso (Ferrol). La cursa l’ha va guanyar Joselyn Brea (Penta-Terras).

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Només a 6 segons

Juan va aconseguir el podi amb el seu temps de 59.47, a només sis segons d’Alonso, que és la campiona nacional. Brea, per la seua part, va guanyar la cursa amb 59.25. De la mateixa manera, el temps de Juan li va suposar proclamar-se campiona d’Espanya sub-23.

Igualment, en el top10 va acabar Eva Sánches, del Club Triatlón Petrer, 7ª en la carrera, mentre que Clàudia Montagut va ser 12ª.


Noelia Juan, en boca de tots


Pòdiums valencians al Nacional a la Vall


PUBLICITAT

CEA Bétera, podi per equips

El podi per equips també va tindre representació valenciana. El CEA Bétera es va situar entre els millors en les classificacions de clubs femenines: va ser tercer per equips elit i segon per clubs sub-23.

PUBLICITAT

Montagut, en bici

Hi havia, a més, un trofeu en joc. Es tractava del Trofeu Iberdrola Dona, per al millor parcial femení de ciclisme. Aquest va ser per a la valenciana Claudia Montagut, que amb el seu crono feia pujar novament el CEA Bétera al podi d’Avilés.

PUBLICITAT

En homes, Celestino 4rt

En categoria masculina, el podi es va quedar a poc de Celestino Fernández. Exactament a 21 segons. Més lluny, en la 10ª posició, va finalitzar Alberto Romero, del CDM-ECL Avant Moncada. Jesús Gomar, de la Universidad de Alicante, va ser 21è.

PUBLICITAT

Júniors i cadets, també

Però les medalles van caure més enllà dels elits i sub-23. En cadets, Javi Llopis (Tripuçol) va ser segon, mentre que per clubs cadets masculí es va imposar el Tripuçol, seguit en la segona posició per l’Huracan. En júniors femení, el Bétera va ser segon.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Torna el triatló: Gandia (i CADU) | Sense Límits Aventura - […] Noelia Juan, subcampiona d’Espanya de duatló […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »