BTT: Senija debuta amb tot

Arriba la 5ª prova del Circuit de les Comarques Centrals que està amenitzant la primavera de la bici de muntanya

 Es tracta d’una marxa de 32km i 930m/+ que s’estrena al calendari

Quin ritme porta el Circuit de les Comarques Centrals de BTT… Primer va ser Beniarbeig a finals de febrer, després ja en març Benigànim-les Fonts i Villalonga-el Llop, i a l’abril es va iniciar amb Llutxent-els Gallos del passat cap de setmana. I ara arriba Senija, I Memorial Alejandro Jaen Ginestar, el pròxim diumenge.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Estrena

La I Marxa de Senija entra en el calendari del Circuit amb moltíssima il·lusió i ganes. Ho fa pensant en agradar i per a això l’organització està posant tot de la seua part per tindre-ho tot controlat i que els bikers acaben amb molt bon sabor de boca.


8 cites de BTT a les Comarques Centrals


PUBLICITAT

2 voltes

Aquesta cita serà a dues voltes a un circuit de 16km. En total, es compliran amb 32km i 930 metres de desnivell positiu en un entorn pedregós i on les emocions estan garantides. Per això entra Senija al Circuit, perquè es confia en el seu atractiu.


Sempere i Parra guanyen els Gallos


PUBLICITAT

Eixida

L’horari per a aquesta cita serà més ‘benigne’. L’organització l’ha situat a les 10.00h, un horari per poder preparar millor la maquinària i el cos, i comptar ja amb el sol ben amunt per poder gaudir de la competició i el recorregut preparat.

La prova, a més, comptarà amb tots els al·licients que està tenint aquesta edició 2018 del Circuit. És a dir, que hi haurà també pujada cronometrada Cala Bandida.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Quedaran tres

El ritme de les Circuit de les Comarques Centrals continua. Serà el 13 de maig, després de Senija, quan siga Castelló de Rugat i la seua Marxa Benicadell la localitat que aculla la 6ª prova, el 13 de maig. Després vindrà Moixent, el 27 de maig, i ja l’última, abans de les ‘vacances’ d’estiu, el 3 de juny a Polop.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »