Un KV per fer saltar la banca

La cita del pròxim diumenge a Finestrat deixa molts favorits a la vista

En homes, Pascual, Cardona, Sellés… en dones, Beltrán, Canet…

Al KV de Finestrat -KM Vertical del Puig Campana by Accapi- de la present edició està organitzat per la FEMECV i el Club Reto Everest 8000. Estaran els vigents campions, Carlos Pascual i María Beltrán, però la nòmina de favorits va més lluny amb alguns participants que ja han demostrat en altres ocasions que tenen una bala en el carregador per fer-la servir en cas de ser necessari. I l’hauran d’utilitzar, perquè entre Pascual i Beltrán estaran els Cardona, Canet, Sellés i companyia. Com per dir que serà fàcil.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Pascual, favorit

Mai no agrada a ningú que li pengen el cartell de favorit perquè això sempre implica pressió afegida, però en aquest cas és evident que hi ha un nom que domina als altres. Es tracta de l’actual campió, Carlos Pascual. Ara bé, això no evita que Pascual, en veritat, estiga obligat a posar tota la carn a la graella.

PUBLICITAT

El rival més perillós que arriba per batallar-li el títol de campió autonòmic és precisament José Antonio Mena, que ja va ocupar aquesta posició en la passada prova de Carrera Vertical de la FEMECV. Altre dels noms que sona molt fort per plantar cara són els d’Emili Sellés, Ignacio Cardona i Vicente Gandía.


Autonòmic Vertical al Puig Campana


PUBLICITAT

La categoria femenina tindrà un al·licient també especial perquè en la batalla per la victòria es tornaran a trobar María Beltrán (Like Sport Lurbel) i Tamara Canet (Amics Muntanyencs Algemesí). Es tracta de la campiona i la subcampiona, respectivament, del Campionat Autonòmic de Carrera Vertical FEMECV del passat mes de març.


Autonòmic Vertical per a Beltrán i Pascual


PUBLICITAT

Entre les dues no va haver més que cinc segons a la carrera de la Comunitat Valenciana. La prova de Villena de finals de març va ser un primer test per a totes les corredores, però si una cosa va deixar clara és que Beltrán i Canet tenen molt a dir pel que fa a la lluita pel podi. A més, les dues van estar en el podi de la passada edició del Km Vertical disputat a la serra de Bèrnia. La diferència entre elles a Altea la Vella va ser de 19 segons.


Km Vertical: Martínez y Beltrán, campions


PUBLICITAT

Totes les categories igual

Ja siguen cadets, júniors o absoluts, la prova del KV de Finestrat tindrà exactament la mateixa distància (3,65km) i desnivell (1.020m) per a totes les categories. L’eixida serà a les 9.00h des de la Plaça Europa de la localitat alacantina.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doble Campionat Autonòmic de Trail | Sense Límits Aventura - […] Un KV per fer saltar la banca […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »