Arriben els tarahumares

Fontanars dels Alforins acull la seua carrera amb les distàncies de 24km i 12km i l’Alt del Moro de far que guiarà els participants

Ja estan les senyalitzacions preparades. Fontanars dels Alforins va agafant color, i aquesta mateixa setmana la plaça de l’Ajuntament estava variant el seu aspecte habitual. La raó és que arriba diumenge el Tarahumara Trail de Fontanars, una cita organitzada pel Centre Excursionista de Fontanars dels Alforins i que compta amb tres reptes.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

24 i 12

La carrera reina serà un trail de 24km, una prova que no té un desnivell acumulat excessiu i que promet velocitat en la part de davant de la carrera. Al mateix temps hi haurà un sprintrail de 12km i una marxa senderista amb aquesta mateixa distància. Tres plats en un mateix menú. Les eixides seran totes a les 9.00h des de la Plaça Verge del Roser.


Tarahumara Trail de Fontanars


PUBLICITAT

L’Alt del Moro vigila

La carrera reina té l’Alt del Moro que presideix la petita vall com a protagonista i objectiu exigent de la jornada. La carrera eixirà del poble direcció el tallafocs del sapo i tot cap amunt. Un perfil en què s’arriba a una altura màxima de 992 metres per sumar un desnivell acumulat de 750m. La prova curta i senderista suma un desnivell de 350m.

PUBLICITAT

Bossa del corredor

Una de les alegries que es duran els corredors i corredores serà la completa bossa del corredor. L’organització ha treballat de valent per poder completar una sèrie d’obsequis amb productes de la terra per deixar els participants satisfets i enamorats de la zona.

PUBLICITAT

Minimalistes

Els Tarahumares eren una tribu mexicana que recorria llargues distàncies descalços, i donat això l’organització ha pensat en fer un pas més en les classificacions i ser conseqüents amb el seu origen. Per tant, hi haurà premis i classificacions pròpies per als que opten per aquesta especialitat. A més, aquests premis i classificacions seran tant per al trail com per a l’sprintrail.

PUBLICITAT

Visibilitat

Es vol, d’aquesta manera, “donar l’oportunitat de divulgar i posar en valor una altra forma de córrer basada en la utilització de les qualitats naturals dels peus, que cada dia té més adeptes”, segons afirmen des del Centre Excursionista que ho té, a pocs dies de la cita, tot organitzat.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doble Campionat Autonòmic de Trail | Sense Límits Aventura - […] Arriben els tarahumares […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »