BTT: Senija al poder

La primera edició de la Marxa de Senija marca el cap de setmana amb el màxim interès pel Circuit de les Comarques Centrals

El calendari ha volgut que siga un cap de setmana ple de curses: Pedralba, Benejúzar, Gestalgar, Cofrents, l’Alcúdia…

Els bikers sumen quilòmetres segons el permís que els donen les seues cames però també el calendari. Si és un cap de setmana com el que tenim ja al damunt, s’han de fer eleccions. Com que no es pot estar en totes, almenys s’han de decidir per una o, en alguns casos, fins i tot per dues. Senija, Pedralba, Gestalgar, Cofrents, Benejúzar o l’Alcúdia veuran rodar les bicis pels seus termes, sendes, pistes i trialeres.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Senija debuta

Senija centra diumenge les mirades perquè debuta en el calendari com a la 5ª prova del Circuit de les Comarques Centrals. Comptarà amb 32km i 930 metres de desnivell positiu en el que serà, a més, el I Memorial Alejandro Jaen Ginestar. La classificació general del circuit està en joc, quan restaran tres proves per al final d’aquesta competició regular.


BTT: Senija debuta amb tot


PUBLICITAT

Cofrents: 45km i 1.100m/+

Amb un pernil per al club més nombrós i una bona quilometrada, es presenta dissabte la 7ª Marxa Cofrents de BTT. Els organitzadors han preparat un recorregut amb ni més ni menys que 45km i 1.100m/+. Ja se sap que és zona bttera, així que han respost a les expectatives.

PUBLICITAT

Gestalgar: la Serranía

El Club Ciclista Doyoubike-Pacom és qui ha mogut els fils perquè es dispute a Gestalgar, juntament amb l’Asociación Gestalgar Btt, la 2ª edició de la carrera dins del Circuit de la Serranía. Diumenge, a les 9:00h i per davant tindran 47km amb un desnivell positiu de 1.190 metres.

PUBLICITAT

Pedralba: Circuit València

El V Circuit MTB València segueix amb la presència en el calendari per al diumenge de la cita de Pedralba. Més de 40km de pura btt amb més de mil metres de desnivell positiu. Intensa es preveu la jornada en un dels territoris marcats pels bikers per les seues possibilitats.

PUBLICITAT

Open a Benejúzar

L’Open de la FCCV de Rally arriba a Benejúzar, diumenge, després de les proves de Banyeres de Mariola, la Vila-Joiosa i, l’última, a Xiva. Ara a la localitat alacantina esperen emocions per tot arreu amb un circuit que funciona baix el paraigües de la Federació.

L’Alcúdia

A l’Alcúdia, dins del Circuit de la Ribera, arriba una cita que preveu una alta participació a una zona on la bicicleta de les rodes grosses realment augmenta i molt en nombre d’aficionats.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »