Doble Campionat Autonòmic de Trail

Finestrat i Andilla acullen els autonòmics de KV i de Marató, i també proves destacades a Fontanars, Alcudia de Veo, Nogueruelas, Barxeta, Busot, Xodos, Callosa i Navajas

Són moltes les carreres que enlluernen el cap de setmana de trails, però anant una a una trobem dues que destaquen. Per un costat, el KM Vertical de Finestrat, del Puig Campana per ser exactes, diumenge. Serà Campionat Autonòmic FEMECV de la disciplina.

I per altre, el mateix dia, la MaMoVa, que és Autonòmic de marató organitzat per la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana. I entre les dues proves, un fum de carreres arreu del territori…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Puig Campana: FEMECV

El Puig Campana és el rei del ‘mambo’ del cap de setmana. Decidirà els campions de l’especialitat explosiva del KM Vertical. Cita imprescindible i amb grans noms per poder lluitar pel triomf, Finestrat vesteix de gala la seua plaça Europa per oferir el millor als corredors i corredores. Per davant, 3,65km d’emoció i força, amb 1.020m de desnivell fins el cel alacantí.


Un KV per fer saltar la banca


PUBLICITAT

MaMoVa: Autonòmic FACV

Diumenge es viurà a Andilla la VIII MaMoVa 2018, que a més enguany té un al·licient realment especial perquè és la primera edició del Campionat Autonòmic de 42km organitzat per la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV). Andilla i el seu espectacular entorn acullen a més les proves de 20 i 10km, respectivament.


La Mamova serà Autonòmic de Marató per Muntanya


Nous Campionats Autonòmics de Trail de 10 i 21 km


PUBLICITAT

Tarahumares a Fontanars

Seguint la tradició tarahumara, a Fontanars dels Alforins es disputa un trail a l’ús, normal, amb sabatilles, però també amb classificació per als minimalistes. Hi haurà dues distàncies, 24km i 12km, i tots amb l’Alt del Moro vigilant. Serà diumenge 15, des de les 9.00h.


Arriben els tarahumares


 

Buscarró a Barxeta

Barxeta sempre té un as a la mànega i en aquest cas es diu Marató Buscarró. O MABU. Es tracta de 44,5km i 2.300m/+ o l’altra opció, que tampoc no és curta: 26km i 1.200m/+. Les dues eixides seran a les 07:00h des de la plaça de l’Ajuntament.

PUBLICITAT

Espadà: Alcúdia de Veo

Ja se sap la predilecció per la Serra d’Espadà… doncs ara arriba l’Alcúdia de Veo Trail amb les dues distàncies en un entorn magistral: 45km i 3.450m/+ per als més valents i valentes, i 21km i 1.500m/+ per als que consideren que una mitja marató ja està bé per al cos i per als sentits que gaudiran d’aquest entorn. La cita, dissabte.

Nogueruelas

Amb molta tradició per a corredors i corredores de la Comunitat Valenciana, a Nogueruelas (Terol) es disputa la V edició del seu Trail amb tres distàncies, totes dissabte. La primera, des de les 6.00h, l’Ultra de 72km i 3.900m/+. La segona, amb 29km i un desnivell positiu de 1.650m i amb eixida a les 9.00h. I la tercera, a les 10.00h, amb 13km i 550m/+.

Penyagolosa-Xodos

Tercera edició del Trail Penyagolosa-Xodos, dissabte, amb eixida i arribada a la localitat castellonenca. Primer ingredient de gran gust, els 42,8km i 2.067m/+ que arrencarà a partir de les 7.30h. I el segon ingredient, no menys saborós, els 11,4km de la Pujada al Marinet, amb 595m/+ i eixida a les 8.30h.

PUBLICITAT

Callosa de Segura

Envoltant els termes de Callosa de Segura, Cox i Redován, la primera d’aquestes localitats acull la seua Mitja Marató de muntanya des del Parque San Roque. El “Medio Extreme” seran 12km, mentre que la prova reina sumarà 22km. Les dues carreres eixiran a les 9.00h.

Ojos Negros

La Maratón de las Vías Verdes de Ojos Negros, amb Navajas de protagonista, arriba diumenge amb les seues tres distàncies. Evidentment, la protagonista és la carrera de 42km, que passarà per localitats com Viver, Caudiel i Jérica, però també es troben les de 21km i 10km.

Cabeçó d’Or

A Busot (Alacant), per últim, es disputa el Cabeçó d’Or 2018, la quarta edició, amb 16,4km de carrera que es poden fer corrent (9.00h) o en la modalitat senderista (8.00h). En total se salven 1.000 metres de desnivell.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »