El Puig Campana confirma el relleu

El Campionat Autonòmic de KV disputat a Finestrat corona Carlos Pascual i Tamara Canet com a nous campions de 2018

La cita acull 142 esportistes en una de les proves amb més participació

No hi ha res com estar en un moment dolç. És el que es va veure, literalment, amb els temps de Tamara Canet (Amics Muntanyencs Algemesí) i Carlos Pascual (Corremón), que diumenge es van proclamar campions autonòmics de KM Vertical a la prova disputada a Finestrat i el Puig Campana.

La cita, organitzada per la FEMECV i Reto 8.000, va comptar amb una alta participació, possiblement una de les més amples que es recorden, i després que aquesta competició estiguera dos anys sense disputar-se.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La victòria va ser per a Carlos Pascual en homes, que venia de guanyar l’Autonòmic de Carrera Vertical disputat a Villena fa unes setmanes, i Tamara Canet en dones, que havia estat segona a la cita de Villena. Un triomf molt valuós per als dos perquè confirma els seus grans estats de forma i, també, de retruc, el dels seus rivals, que els van posar el títol realment difícil.


Autonòmic Vertical per a Beltrán i Pascual


PUBLICITAT

Canet, nova reina

Canet aconseguia la seua primera victòria en aquest Autonòmic, una cita que ella deia que no tenia com a objectiu però que, després de ser segona a la Carrera Vertical de Villena, no es podia descartar com una possibilitat.

“Jo venia a veure què passava, a provar”, va afirmar en acabar. La corredora de l’Algemesí va finalitzar amb un crono de 53:18, per davant de María Beltrán (Like Sport Lurbel), que si a Villena es va imposar per sis segons sobre Canet, ara va claudicar davant de la nova campiona per més de dos minuts. 55:34 va ser el seu temps.

En tercera posició va acabar Sílvia Alós (Aper Alcoi), amb 56:24. Tercera a la carrera, que no a l’Autonòmic en no tenir la llicència FEMECV, va ser Marina Bouquet, amb 56:08.

PUBLICITAT

Imbatible Pascual

Carlos Pascual va guanyar aquesta temporada a Villena i ho va tornar a fer a Finestrat. I, a més, amb un bon temps: 41:38. Pascual aspirava a tot després d’aquell triomf, però sempre sabent que al Puig Campana es trobaria amb molt nivell.

Així va ser, però el seu temps va ser imbatible. El segon classificat va ser Juan Martínez (Like Sport Lurbel) amb 42:05, mentre que tercer autonòmic va finalitzar José Antonio Mena (Club Villena). Tercer a la carrera va ser Andreas Softeland (42:06), però no comptabilitzava per a l’Autonòmic en no tindre la llicència.

“M’ho passo molt bé anant cap amunt, fins i tot preferiria seguir pujant”, va afirmar Pascual abans de recollir el seu títol de campió. “No estic fent una preparació específica, però tot està anant molt bé”, reconeixia el de Corremón.

Una victòria que sap a glòria


PUBLICITAT

Sense rècords

A Finestrat va ser molta la lluita, però finalment no es van batre els rècords absoluts autonòmics, que continuen en mans de María Ángeles Aguilar, amb 51:36, i Cristóbal Adell, amb 39:21.

PUBLICITAT

Júniors: Molina i Rubio

En les categories inferiors també hi va haver una alta participació. En júniors, el podi masculí va estar liderat per Joan Molina (GR33), que es va imposar amb 49:22 sobre Erik Coronado (49:48) i Marcelo Escolano, tercer (50:30). En dones, una participant, Noelia Rubio-Quintanilla (Aper Alcoi) es va dur el títol de campiona autonòmica amb un crono de 1:14:15.

Sierras i Pérez en cadets

En cadets, la victòria en dones va ser per a Eva Sierras (CE Eldense) amb 1:12:26, mentre que en la categoria masculina el triomf va correspondre a Jesús Miguel Pérez (CA Maratón Crevillent) amb 1:03:37.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bonavista i Bernat, campions autonòmics FEMECV | Sense Límits Aventura - […] El Puig Campana confirma el relleu […]
  2. Pascual, als 3 Verticals Cabrales | Sense Límits Aventura - […] El Puig Campana confirma el relleu […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »