Romaric Forques es consagra a Europa

El jove triatleta valencià aconsegueix la victòria a la Copa d’Europa Junior a Melilla

Una setmana de glòria. El jove triatleta valencià Romaric Forqués ha aconseguit als últims 8 dies dos grans resultats que el confirmen com un dels millors triatletes junior a nivell nacional i internacional. Passat cap de setmana va proclamar-se campió de la prova de la Copa d’Europa de Triatló a Melilla, poc dies després d’haver-se proclamat campió d’Espanya Junior de Duatló a Avilés.

Altre nom per apuntar en el futur del triatló valencià que en este 2018 va oblidant les dificultats que li va tocar viure l’any passat…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Triomfant a Europa…

El de Romaric Forques és un nom que fa temps està anotat entre els grans del futur. Al Sense Límits Aventura vos hem parlat en diverses ocassions d’este francés que viu a València des del 5 anys. De fet va ser un dels candidats destacats als Premis SLA 2016 en la modalitat d’Esportista amb més futur. El temps, el treball, l’esforç estan donant-li ara eixe reconeiximent en forma de pòdiums i resultats en categoria junior.

El més recent passat cap de setmana a Melilla, a una prova de la Copa d’Europa de Triatló on Forques va acabar en primera posició en categoria junior.

PUBLICITAT

Carrera a peu…

La prova, es va definir en el segment de carrera a peu on Romaric Forques va arribar en primera posició després del segment de bicicleta, encapçalant un gran grup de participants que buscaven la victòria.

Forques, però, va marcar el millor registre en la carrera a peu i va vèncer la prova amb un temps total de 55:17, 8 segons per davant de l’israelià Yoav Avigdor i 21 srgons per davant de Carlos Oliver.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Un gran 2018…

Amb esta victòria a la prova de la Copa d’Europa ITU a Melilla Romaric Forques confirma el seu gran estat de forma que li va permetre va 8 dies aconseguir el Campionat d’Espanya de Duatló a Avilés, també en categoria junior.

I confirma també que ja ha superat tots els obstàcles que al 2017 li impediren rendir i disfrutar de l’esport. Va patir una anomalia del diafragma, una dolència que va costar de ser detectada i que li va impedir rendir com d’ell s’esperava en el seu primer any de junior.

PUBLICITAT

Grans objectius…

Ara, ubicant de nou la seua seu de treball a València i superada eixa dolència Forques encara el seu segon any en categoria Junior amb la voluntat de traure tot el seu potencial i amb objectius ambiciosos: ser campió d’Espanya de Triatló Junior per poder participar així al Campionat d’Europa Junior i als Mundials Junior i seguir així els pasos d’altres joves triatletes valencians que ho han fet als últims anys com ara Javier Lluch i Roberto Sánchez Mantecón.

Valencians al Mundial de Triatló


ROBERTO SANCHEZ, 4 EN ELIT 

Els bons resultats a Melilla dels triatletes valencians es plasmaren també en la categoria elit, on Roberto Sánchez Mantecón va acabar en 4 posició, molt a prop de les places del pòdium. Mantecón va acabar amb un temps de 01:43:43, i només es va vore superat per l’holandés Marco Van der Stel, el francés Tom Richard i l’espanyol Antonio Serrat.

Amb este gran resultat Mantecón, en edad encara sub’23, continua demostrant la seua progressió a nivell internacional que el va duro recentment a aconseguir una setena plaça a la prova de la Copa del Món de Triatló a Sudàfrica.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »