Senija s’estrena amb èxit

La primera cita de la Marxa de BTT corona Juanjo Femenía i Gloria Medina

Uns 200 participants amenitzen l’entorn de la localitat alacantina amb un circuit exigent i tècnic

Senija s’estrenava amb la seua primera Marxa BTT, i a més ho feia per la porta gran formant part del Circuit de les Comarques Centrals. Els primers noms que s’han inscrit com a vencedors d’aquesta prova han estat els de Juanjo Femenía (Cicles Xalo) en categoria masculina, i Gloria Medina (UCMontgó) en la femenina.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Un debut és un debut, i implica sempre molts nervis i incerteses. Però la I Marxa BTT Senija va començar amb molt bon peu. Així ho demostren molts dels comentaris que, a posteriori, va rebre l’organització. El treball dels voluntaris, clarament, va tindre molt de pes, en una cita en què molta gent es va bolcar en què tot eixira de la millor manera.

PUBLICITAT

Femenía, amb marge

En la categoria masculina, Juanjo Femenía va dominar sobre el circuit de 32km i 930m/+, amb dues voltes de 16km cadascuna alternant zones ràpides amb algunes més tècniques i sobretot la part complicada de Benissa, molt pedregosa, i on s’havia de controlar molt la bicicleta.

Femenía va completar el recorregut amb un temps de 1.32.33, amb marge sobre el segon en meta, Roberto Gómez (UCMontgó), que va arribar amb 1.32.52. Tercer i completant el podi masculí, va finalitzar Alex Seguí (UCMontgó), amb 1.33.22.


8 cites de BTT a les Comarques Centrals


PUBLICITAT

Medina segueix dalt

En categoria femenina, prova que va comptar amb dues corredores, va ser Gloria Medina novament la que es va mostrar la més forta. La corredora de l’UCMontgó va guanyar amb 2.06.25, mentre que la segona al podi va ser Alicia Parreño (Cronobike), amb 2.11.24.

PUBLICITAT

Local: Jaén Ginestar

La prova de Senija era homenatge a Alejandro Jaén Ginestar i precisament en meta el millor corredor local va ser el seu germà, Miguel Ángel Jaén Ginestar. Igualment, durant l’entrega de premis va estar present el fill d’Alejandro, Enzo Jaén Ivars.

PUBLICITAT

Paella i germanor

La competició va concloure amb una paella per a 80 persones en què van participar els membres de l’organització, voluntaris, Protecció Civil i patrocinadors. Es tancava d’aquesta manera una cita esportiva que s’estrenava en el calendari però que deixava la sensació de ser una de tantes que vindran.

CINC DE HUIT

El Circuit de les Comarques Centrals 2018 compta amb huit proves. Ja se n’han disputat, sumant Senija, cinc. Queden per completar la competició les proves de Castelló de Rugat, que serà la següent el diumenge 13 de maig, Moixent, diumenge 27 de maig, i Polop, diumenge 3 de juny. El calendari deixa enrere les proves de Beniarbeig, Benigànim, Villalonga i Llutxent.

Més dades:

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »