Un duatló per a tota la família

El 22 d’abril Aldaia apropa l’esport als més xicotets amb una prova no competitiva

Es tracta de la tercera edició d’aquesta iniciativa que enguany va en benefici de l’associació Kbem Tots

Que sí, que estem acostumats a veure en acció duatletes majors d’edat i, en algunes ocasions, a la base dels clubs. Joves, això sí, que ja saben el que és la lluita per la victòria i el que suposa entrenar. Però a Aldaia continuen amb la seua aposta per un esport més inclusiu. Això és, implicar també els més xicotets de la família. Fer esport junts. Fer grup i acostar els valors de la pràctica esportiva en la confiança de les mares i pares. I sense caràcter competitiu.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La cita del III Duatló Familiar és el diumenge 22 d’abril a les 10.00h i està organitzada pel CT Rehab Esport Aldaia. Poden participar des dels nascuts al 2013 fins als de 2003. És a dir, des de querubins fins a infantils. Cadascú amb unes distàncies establertes. I, en tot cas, amb unes normes específiques.

PUBLICITAT

Un adult i un menor

La idea de l’organització és fer del duatló una motivació per als xiquets i xiquetes. Per això, el primer sector de carrera a peu s’haurà de córrer amb un adult acompanyant el menor. Després, la bici ja serà amb el menor sol, però finalment l’últim sector a peu també l’hauran de fer com el primer, és a dir una mare o pare amb el seu fill o filla.

PUBLICITAT

Categories i distàncies

Les categories establiran les distàncies de cada participant. Els querubins (2012-2013) tindran 125m/500m/75m. Després vindran els pre-benjamins (2010-2011), amb 250/1.000/125; els benjamins (2008-2009) amb 500/2.000/250; els alevins (2006-2007) amb 1.000/4.000/500; i per últim els més majors, els infantils (2003-2004-2005) amb 2.000/8.000/1.000.

PUBLICITAT

Kbem Tots

Els beneficis d’aquesta cita esportiva seran enguany per a l’associació d’Aldaia Kbem Tots, aula d’estimulació multisensorial per als xiquets i xiquetes amb discapacitat física, psíquica i sensorial.

PUBLICITAT

Sense rodetes

Una de les coses que s’ha de tindre en compte a l’hora de participar és la normativa. En el reglament, l’organització especifica detalls del material que s’ha de dur a la prova, i destaca que no estan permeses les rodetes en les bicicletes. I, com no, és obligatori l’ús del casc.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »