Primer half, a Peníscola

L’Infinitri centra les mirades del cap de setmana en què només hi ha triatlons per als adults, també a Calp i Canet

La Copa d’Espanya Miguel Hernández ja es va anunciar a principis de mes que se suspenia per motius de seguretat

Sembla que ja els duatlons han donat el relleu als triatlons. Almenys en les carreres d’adults, aquest cap de setmana que ve no trobem proves sense aigua. Un aigua mediterrània que, si bé està ben fresca encara, permet la realització dels triatlons programats. Només cau de la llista el de la Copa d’Espanya d’Orihuela, que per motius de seguretat es va suspendre fa uns dies. La resta, l’Infinitri de Peníscola half, o els sprints de Calp i Canet d’en Berenguer.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El primer half

Piles ben carregades per competir en el primer half de la temporada en la modalitat de triatló a la Comunitat Valenciana. L’Infinitri de Peníscola arriba el diumenge amb la seua distància de 1,9km/90km/21,1km. Seriositat màxima davant d’unes distàncies que ja impliquen una preparació més que específica i una gestió de carrera en què l’alimentació i la regulació de l’esforç han de ser claus.

PUBLICITAT

No drafting

La carrera començarà a les 7.30h des de la platja de Peníscola. El circuit de natació envoltarà el castell, en una prova realment especial pel que significa anar veient la roca a un costat i la mar oberta a l’altra. Pel que fa al ciclisme, cal recordar que és no drafting, és a dir que en el sector de ciclisme no es pot anar a roda de cap altre corredor o corredora. La prova transcorre per la zona de la serra d’Irta i permetrà gaudir de les cales salvatges de la zona i un entorn realment cuidat.

PUBLICITAT

Calp: Lliga de Clubs

La Lliga de Clubs Caixa Popular segueix el seu ritme i viatja ara a Calp. Es disputa allà el triatló sprint (750/18/5,6) amb una bona inscripció que suma més de 300 participants. També es disputa la prova Open, que té un màxim de 100 inscripcions obertes. La carrera començarà a les 8:30h des de la platja de la Fossa.

PUBLICITAT

Copa d’Espanya, no

La cita més important del cap de setmana era la Copa d’Espanya de triatló de mitja distància, el triatló d’Orihuela Miguel Hernández. Finalment, l’organització va informar a principis d’abril que, per no poder garantir la seguretat dels participants a la prova, no es duria a terme tot i que, fins a última hora, es va treballar per buscar alternatives i solucions que finalment no van arribar amb garanties.

PUBLICITAT

També tri a Canet

Canet d’en Berenguer celebra el seu triatló des de la plaça dels Pescadors. A les 9:00h començarà la carrera, amb la distància sprint: 750, 21,5 i 5km. Una volta de natació, quatre de ciclisme i dues de carrera a peu. Al voltant de 150 participants en formaran part.

Ple escolar a Elda

A Elda es disputa el Duatló Escolar i pràcticament està ple. La xifra màxima de participació establerta per l’organització és 400 corredors i corredores i ja està molt a prop. Es tracta de una carrera per a totes les categories inferiors, que començarà a les 9:30h, i que està dins dels 36 Jocs Esportius de la Generalitat. Igualment, és puntuable per a la fase provincial d’Alacant. Organitza el Club Triatlón SBR Elda Paratriatló.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »