Tuéjar i Autonòmic a Fondeguilla

El Circuit de la Serranía continua amb la seua segona cita del calendari

A Fondeguilla, la FEMECV celebra el Campionat de la Comunitat, però també hi ha curses a l’Alcúdia, Tavernes, Ràfol i Onda

Les inscripcions ja estan pràcticament tancades a totes les proves, però encara que es pot intentar improvisar en alguna d’elles una participació. Tanta és l’oferta, que es pot provar. A Tuéjar arriba la segona prova del Circuit de la Serranía, a Fondeguilla l’Autonòmic FEMECV, però també hi ha carreres a Tavernes de la Valldigna, a l’Alcúdia de Crespins, a Ràfol de Salem i a Onda. Per oferta, no serà.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Torna la Serranía

Tuéjar es vesteix de gala per continuar amb el Circuit de la Serranía. Es tracta de la segona prova d’aquesta competició. A la localitat valenciana es proposen dues distàncies, la de 27,3km i la de 12km que permet conèixer i gaudir, i molt, de l’entorn muntanyenc d’aquesta zona de la Comunitat.


Trail MDT Tuéjar, 2ª de la Serranía


PUBLICITAT

Fondeguilla, Autonòmic

Prova oficial de la FEMECV a Fondeguilla. Amb els seus 27,5km, el que al cap i a la fi és una ampliació del recorregut de la clàssica Samaruc, es disputa el Campionat Autonòmic. Es tracta d’una competició que acollirà la créme de la créme del món del trail de la Comunitat per que sempre que hi ha un títol en joc, els millors i les millors ho apunten al seu calendari.


Fondeguilla, Autonòmic FEMECV


PUBLICITAT

Tavernes i les creus

Tavernes de la Valldigna viu baix de la mirada de les seues creus, i per tant un trail a sa casa ha de portar eixe nom. El Trail les Creus aporta una bona ocasió per conèixer l’entorn d’aquesta localitat de la Valldigna. El trail eixirà a les 8:30h i proposa 22,21km amb 1.254m /+, però també estarà l’sprintrail d’11,71km amb 610m /+ que eixirà a les 9:00h, i la marxa de regularitat, que amb 10,00km i 590m /+, completarà, des de les 9:05h, una cita que pinta molt bé.

PUBLICITAT

2ª cita de VTR

La València Trail Race arriba a la seua segona cita i ho fa a Ràfol de Salem. El II Trail del Benicadell enlluerna a un gran nombre de participants que s’atreviran amb algunes de les quatre modalitats. La més llarga, la marató de 42km amb 2.300m/+ que eixirà a les 8:30h. Després, a les 9:30h, serà el moment de la resta de proves: el trail de 22km i 1.500m/+, l’sprintrail de 13km i 650m/+ i la caminada d’aquesta mateixa distància.

PUBLICITAT

L’Alcúdia creix

Tres són les modalitats que proposa la cita del diumenge a l’Alcúdia de Crespins, que arriba a la seua quarta edició. Si abans només feia una distància, ara incorpora dues més. D’aquesta manera, l’oferta és un trail de 17,9km i 656m/+, un sprintrail d’11,2km i 406m/+, i finalment una caminada de 10,2km i 398m/+. Tot pel paratge del Riu Nou, amb eixides a les 9:00h del matí.

Onda: Circuit Diputació

Després de disputar-se les carreres de la Vilavella al gener, la Castro d’Alfondeguilla i la Pujada a Pipa de Vall d’Uixó al març, arriba ara Onda en el Circuit Diputació de Curses de Muntanya de Castelló. Es tracta de la Pujada al Montí d’Onda, de 19km de distància. La cita és diumenge. Encara quedaran en aquest circuit les proves de Nules (27 de maig) i Sant Joan de Moro (16 de juny).

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »