Bonavista i Bernat, campions autonòmics FEMECV

Després de la cita de marató FACV, ara els 27,5km de la prova de la Federació de Muntanyisme tenen també campions

Fondeguilla aposta per l’ampliació del seu Samaruc per acollir el Campionat de la Comunitat

Serà 2018 l’any dels Campionats Autonòmics. Però, com que cadascú té el seu quilometratge, la seua idiosincràsia i el seu estat de vida, estaran sempre a aquestes línies. La setmana passada es va disputar el Campionat de la Comunitat Valenciana de marató organitzat per la Federació d’Atletisme (FACV), i el passat diumenge, Fondeguilla va acollir, de la mà de la Federació de Muntanya i Escalada (FEMECV), la prova, també autonòmica, de la mitja distància.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Van ser 27,5km en una cita que suposava l’ampliació de la clàssica de les clàssiques, el circuit de la Samaruc de Fondeguilla. I va ser el moment de coronar nous campions. En homes es va imposar Mario Bonavista (Mur i Castell Tuga), mentre que en dones la victòria va ser per a la corredora Eva Bernat (Like Sport Lurbel).

PUBLICITAT

Carrera femenina

En dones, Bernat no va deixar massa marge per a les opcions de les seues rivals. La de Cheste, després d’un 2017 espectacular està prenent-se un respir en este 2018 quant a les proves de Trail, però no va voler faltar a la cita autonòmica. Eva va vèncer amb 3.17.38, un temps al qual Aida Pérez havia de sumar-li tres minuts més per ser segona. Per completar el podi, en la tercera posició Ana Tauste (Lurbel) també va sumar altres tres minuts respecte a Pérez.


Samaruc Fondeguilla, Autonòmic FEMECV


PUBLICITAT

A aquesta cita, va ser quarta la corredora local Júlia Font, primera de Fondeguilla, mentre que 5ª va acabar Lluna Beltrán. Per la seua part, Tamara Canet, que acabava de proclamar-se campiona autonòmica a Finestrat de la disciplina de quilòmetre vertical (KV), va ser 6ª a la prova castellonenca de la mitja distància.


El Puig Campana confirma el relleu


PUBLICITAT

Cherta: promesa a l’elit

Una de les sorpreses de la jornada d’Autonòmic de trail va ser veure ‘colar-se’ entre els favorits a Ricardo Cherta. El corredor de categoria promesa va finalitzar tercer. El guanyador i nou campió de la distància va ser Mario Bonavista (Mur i Castell Tuga). El seu temps: 2.36.21. Més de sis minuts després va arribar el segon classificat, Miguel Ángel Sánchez (Lurbel), amb 2.42.58, mentre que el podi es va completar amb Cherta, guanyador de categoria promesa amb 2.43.14.


Sebas y Martorell, primeros campeones autonómicos de Trail FACV

Premis en metàl·lic

Una de les característiques d’aquesta edició de l’Autonòmic FEMECV va ser que tots els membres d’un podi de qualsevol categoria rebien premi en metàl·lic. Una aportació que sempre anima entre els i les primeres espases.


PUBLICITAT

Locals

Els millor en la categoria de corredors local van ser Júlia Font, que a més era quarta a la general absoluta amb 3.25.52, i Rubén Lázaro, que acabava la cursa amb un temps de 3.01.30.

Més joves: 12km

En les categories cadet i júniors, amb menys distància de carrera (12km i 750m/+), també hi va haver molta batalla. En cadets, els vencedors van ser Jordi Carratalá i Laia Mateu. En júniors, el triomf va caure en mans de Jordi Monferrer i Gemma Herrero.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cherta, campió de Copa promesa | Sense Límits Aventura - […] Bonavista i Bernat, campions autonòmics FEMECV […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »