Autonòmic d’escalada per a Ortiz i Richart

Ibi va acollir el Campionat d’escalada que proclamava als nous campions de la Comunitat Valenciana

Ibi i el club d’escalada de la localitat van organitzar el passat cap de setmana, de la mà de la FEMECV, el Campionat Autonòmic d’escalada en bloc. Els nous campions 2018 van ser Iker Ortiz i Sara Richart. Va ser una cita maratoniana on sobretot es va tornar a veure la bona salut que viu aquest esport.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Ortiz era el favorit

Iker Ortiz arribava a la cita alacantina com a un dels màxims favorits. Setmanes abans s’imposava a la primera cita de la Copa a Serra. Però la llista de rivals era ampla, com per exemple Jonathan Guadalcazar, que havia entrat al podi de la cita copera, però també Jesús Gómez, que si bé a Serra encara arrossegava alguna molèstia física i no va entrar en les finals, a Ibi ja arribava amb una altra idea.

PUBLICITAT

I així va ser, precisament va ser Gómez que va acabar segon a l’Autonòmic per darrere d’Ortiz, que feia bons els pronòstics. Tercer al podi se situava Pedro Samblas, que completava la classificació masculina.

PUBLICITAT

Richart sobre Fayos

En dones, la batalla estava molt oberta. Entraven en les finals Sílvia Fayos, que havia guanyat també en sub-18 al matí, Olga Kovrova i Natalia Lanau. Les tres van formar el podi de la primera prova de la Copa a Serra, però tenien a Ibi una rival dura. Molt dura. Es tractava de Sara Richart, que finalment aconseguia la victòria.

PUBLICITAT

Segona en el podi se situava Sílvia Fayos, la qual a Serra havia estat vencedora compartint el títol precisament amb Natalia Lanau, que a Ibi va acabar tercera compartint la posició amb Olga Kovrova.

PUBLICITAT

Categories inferiors

La sessió matinal del dissabte a Ibi va servir per a la competició autonòmica de les categories més joves. En sub9 es van imposar Noa Cases en xiques i Manuel Navarro, Manuel Navarrete i Mario Rocha en xics, els tres compartint la primera plaça.

En sub12, Aitan García i Alba Navarro van ser les vencedores femenines, i Manolo Stewart en la categoria masculina. En la prova sub16, vencien Luís Sempere i Jordi Paya, mentre que en sub18 Sílvia Fayos guanyava en dones, i en homes ho compartien Iván Castillo i Sergio Pau.

ESCALADA EN MARXA

Ja són dues les proves oficials d’escalada. Abans del Campionat Autonòmic d’Ibi es va disputar a Serra la primera de les cites de la Copa d’Escalada en bloc de la FEMECV.


Escalada: Manen Lanau, Fayos i Ortiz


 

Més dades:

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »