El cap de setmana de BTT

Cinc punts d’interès: Forcall amb la doble proposta de trail i btt, La Yesa, El Pinós, Riba-roja i Onda

El cap de setmana de bicicleta de muntanya té cinc fronts oberts i algun de doble. Aquest últim proposa una doble jornada de Trail de muntanya i de bicicleta. Una alternativa al més habitual que es viurà a Forcall, a la comarca d’Els Ports. Però el calendari situa en aquest cap de setmana el tancament del Circuit de les Muntanyes Alacantines a El Pinós, amb gala inclosa, o la segona cita del Circuito de la Serranía, a La Yesa. Són moltes i anem a estudiar-les una a una…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

BTTTrail a Forcall

La comarca d’Els Ports acull la segona cita del BTTTRAIL Socarrats de Forcall, i ho fa durant un cap de setmana intens amb duplicitat: BTT i trail. Dissabte, es disputaran les dues proves de BTT, amb una carrera de 58km i 1.750m/+, i la marxa de 37km i 1.000m/+. Per al diumenge es tan previstes les altres dues curses, les de trail. La llarga, la de 28km i 1.400m/+, i la curta que aplegarà als 12km i 700m/+.

PUBLICITAT

La Yesa

El Club Dinobikers-Alpuente-La Yesa organitza el diumenge 29 la Marxa BTT La Yesa. És la segona cita del Circuito Serranía BTT després de la que es va realitzar a Villar del Arzobispo el passat 25 de març. La carrera començarà a les 9:30h. Els líders actuals a la classificació general elit són Ariadna Ródenas i Lucas Martínez. La distància i desnivell, 42km i 1.000m.

PUBLICITAT

Adéu a les Alacantines

El Circuit de les Muntanyes Alacantines arriba al final amb la 8ª i última prova. La cita és diumenge a les 9:00h a El Pinós. La classificació general està dominada per Jorge Martín (Elda) després que la competició arrancara el passat gener a Sant Vicent del Raspeig. A més, a partir de les 12.30h es farà la Gala final del Circuit alacantí al pavelló García Córdoba d’El Pinós. L’aforament ja esta complet amb 500 persones.

PUBLICITAT

Riba-roja

El Circuit MTB València té parada diumenge a Riba-roja. S’han preparat unes pistes i sendes aptes per a tothom amb un recorregut de vora els 40km i un desnivell de 700m. La idea és que els participants gaudeixen de la bicicleta tot terreny a una zona tranquil·la que barreja zones ràpides amb alguns punts més tècnics però que, en cap cas, insalvables per a qualsevol nivell.

PUBLICITAT

2ª de la Challenge XCM

Dues distàncies per a la Marxa BTT d’Onda que forma part de la Challenge XCM Maratón-Diputación de Castellón. Diumenge des de les 8:30h del matí, dues distàncies: la més llarga, 73km i un desnivell acumulat de 1.850m, mentre que la curta, que no és tan curta, suma 55km amb 971m/+. Aquesta és la segona cita de la Challenge XCM després de la disputa de la marxa de la Vall d’Alba, el passat 18 de març.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »