Mirant cap al nord

Prèvia del cap de setmana de Trail amb proves a Forcall, Tirig i Llucena

Mirant cap al nord anem este cap de setmana… seguint la senda del Trail. Tanquem el mes d’abril amb un cap de setmana atípic per quant la proximitat de l’1 de maig i la possibilitat que alguns agafen pont reduieix el nombre de proves al nostre calendari.

Siga com siga, com cada cap de setmana hi ha opcions per a còrrer per muntanya. Esta volta mirant cap a la província de Castelló: Valltorta Trail a Tirig, BTTrail Socarrats a Forcall i el VII Gran Premi dels Molins de l’Aigua a Llucena…  

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

2×1: BTT Trail Socarrats…

Un 2×1 en tota regla. Per als amants del Trail però també de la BTT. Eixa és l’opció que plantetgen este cap de setmana a Forcall amb la segona edició del BTTTrail Socarrats, prova que està organitzada pel CE Xafa Roques i l’Ajuntament d’esta localitat de la comarca de Els Ports.

Un llarg cap de setmana d’aventura on dissabte 28 estarà dedicat a la BTT amb la disputa de les dos proves de 58 km 1750+ i 37 km 1000+, i per a diumenge 29 d’abril resta el Trail també amb una doble distància de 28 km 1400+ i 12 km 700+.


PUBLICITAT

III Valltorta Trail…

També a la província de Castelló, en este cas a l’Alt Maestrat tenim este cap de setmana opció de còrrer amb la III Valltorta Trail, prova organitzada per l’Ajuntament de Tirig.

Es tracta d’una prova  esportiva, que a banda de promocionar la pràctica esportiva, vol donar a conèixer el seu Patrimoni de l’Humanitat de la localitat amb les conegudes pintures rupestres al Barranc de la Valltorta, i fomentar l’estima pel medi ambient.

La prova presenta dos recorreguts, un de 23 km pera el mes exigents i altre de 13K per a senderistes i tots aquells que s’inicien en les curses de muntanya, el Valltorta Trail, vol ser una festa popular per reunir a tots els amants de l’ esport a l’ aire lliure. L’eixida serà a les 08:30 h.

PUBLICITAT

Molins de l’Aigua a Llucena…

I a la comarca de l’Alcalaten, a Llucena del Cid tenim diumenge 29 d’abril el VII Gran Fons els Molins de l’Aigua amb 17 km de distància. La prova, organitzada per l’Associació els Molins de l’Aigua de Llucena està oberta per a corredors, però també per a senderistes que vullguen disfrutar d’esta espectacular ruta seguint els camins que marca l’aigua i que permet vore també els aprofitaments que l’home ha tractat de fer al llarg de la història.

L’eixida serà a les 09:00 h del matí de diumenge 29 d’abril des de la Plaça d’Espanya de Llucena.

PUBLICITAT

I EN MAIG… el MUNDIAL

També mirant cap al Nord començarem el mes de maig. En poc més de 10 dies arriba la gran cita de 2018: el Mundial de Trail IAAF que tindrà en el Penyagolosa el seu epicentre. Serà un llarg cap de setmana entre el 10 i el 13 de maig amb la presència dels millors corredors del món que voldran conquerir el títol en la prova oficial, i també la presència de molts corredors que participaran de forma parale.la a la MiM i la CSP.

Més dades:

VIDEO: El Mundial de Trail al detall

Coneix el Mundial de Trail a Castelló

El campeón habla del Mundial


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »