Triatló: A pel Nacional Universitari

L’equip de les universitats de la Comunitat Valenciana viatja a Màlaga per disputar el Campionat d’Espanya

Després de celebrar-se l’Autonòmic Universitari a Gandia fa dues setmanes, arriba ara el Campionat d’Espanya. Els membres més destacats dels centres de la Comunitat Valenciana es desplaçaran a Màlaga per competir diumenge en la prova de triatló sprint. El títol nacional està en joc i les opcions valencianes tenen nom i cognom.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

A Gandia, es va imposar, per universitats, la Universidad de Alicante. Segona va ser la Universitat Politècnica de València i la Universitat de València va acabar tercera. Els noms que van destacar van ser els de Yonah Amitai, Luka Paliska, Andrea Fernández i Amparo Dolader (UA); Victor Segarra, Daniel Casas, Noelia Juan i Cristina de la Torre (UPV); i Samuel Gil, Jaime Bonet, Roser Verdevio i Cristina Roldán (UV), però algun més té opcions de fer alguna cosa interessant a Màlaga.

PUBLICITAT

Juan, entre les favorites

Una de les corredores que està més en forma i que està en totes les travesses és Noelia Juan. A Màlaga, però, es trobarà amb l’alt nivell universitari nacional. En tot cas, la valenciana ja va demostrar en el passat Campionat d’Espanya de duatló que està en un bon moment, cosa que va confirmar a Gandia.


Noelia Juan, subcampiona d’Espanya de duatló


Noelia Juan, en boca de tots


PUBLICITAT

Circuit en M

La prova del Campionat d’Espanya Universitari (CEU) serà una distància sprint (750/20/5), amb un primer sector de natació en què es farà una carrera en M. Això és que els participants eixiran en línia recta fins a una boia per tornar a la platja i continuar en l’altra direcció cap a una altra boia i tornar a la platja per buscar els boxes.

PUBLICITAT

La carrera de ciclisme, vora la mar, seran 20km amb dues voltes, mentre que els 5km de carrera a peu també seran dues voltes a un circuit pla. La prova femenina serà la que obrirà la competició a les 10:00h, mentre que la categoria masculina iniciarà la competició a les 12:00h.

PUBLICITAT

Lliga de Clubs a Calp

El cap de setmana de triatló a la Comunitat Valenciana només té un lloc de competició. Serà a Calp, amb el seu triatló sprint que forma part de la Lliga de Clubs Caixa Popular. Serà diumenge 29, a partir de les 8:30h des de la platja de la Fossa de la localitat alacantina.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Juan, campiona d’Espanya universitària | Sense Límits Aventura - […] Triatló: A pel Nacional Universitari […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »