Mor un corredor a Favara

El conegut fondista extremeny, Elías Chavete, de 62 anys, perd la vida en patir una parada cardiorespiratoria

Els fets van ocórrer a només 4km de la meta del Trail dels Senglars de la localitat valenciana

El reconeixement que li va fer la marató de Sevilla per les seues 33 edicions completades / Foto: Maratón de Sevilla

Sempre es diu que aquestes coses poden passar en qualsevol lloc, però durant la disputa del Trail dels Senglas de Favara la mala notícia va ser molt mala. Un home de 62 anys, conegut fondista a la seua terra, Mèrida, va perdre la vida en patir una parada cardiorespiratòria a 4 quilòmetres de meta.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Ràpida actuació…

Els serveis d’urgència no van poder salvar la vida d’Elías Chavete, conegut corredor extremeny que havia disputat totes les edicions de la marató de la seua ciutat, i també les 34 amb què compta la marató de Sevilla.

PUBLICITAT

El corredor va rebre de seguida un primer auxili, i després va ser evacuat sense que els serveis d’urgència, desplaçats des de Gandia i Cullera, pogueren fer res per salvar la seua vida.

PUBLICITAT

Expert en llargues distàncies

No era sense cap dubte un home inexpert en aquestes lluites contra les distàncies llargues. Elías Chavete, extremeny de 62 anys, disputava el passat cap de setmana els 21km del Trail dels Senglars, a Favara, quan a només quatre quilòmetres del final, a la difícil zona de les Llometes, es va desmaiar.

PUBLICITAT

Molt sentit a Extremadura

La mort de Chavete ha afectat molt la comunitat corredora d’Extremadura i especialment de Mèrida. El corredor, als seus 62 anys, tenia en el seu currículum esportiu totes les edicions de la marató de la seua ciutat, així com les 34 de la marató de Sevilla, sent això una autèntica fita.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »