Vicente Juan, a renovar el 4 Deserts

El corredor d’ultrafons guanya la primera etapa i lluita per la victòria al Sahara Race de Namibia, 250 km en autosuficiència, la prova que obri el circuit

Vicente Juan García és un motor de resistència excepcional. De gran eficàcia. Incansable. Ha demostrat el seu potencial en nombroses carreres, reptes i proves. Es tracta d’un esportista a cavall entre Villena i Alcoi que està acostumat a la batalla contra les llargues distància.

Hauria de dir-se Vicente Juan ‘Ultra’ García. Ara és a Namíbia a la Sahara Race, amb la primera cita del Gran Slam de The Four Deserts que continuarà al Gobi, després a Atacama i, per últim, a l’Antàrtida.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Guanyador en 2012

En 2012 va ser la primera persona en guanyar als quatre deserts. Ara busca repetir la barbaritat aquella amb la present edició de 2018. Des del passat cap de setmana lluita al país africà pel títol. En la primera etapa, ja va posar la primera pedra.


La penúltima aventura de Vicente Juan


PUBLICITAT

Guanya la 1ª etapa

Vicente Juan García va començar diumenge la carrera de Namibia i ho va fer de la millor manera. El valencià es va apuntar l’etapa inicial amb un temps de 3h 28min, amb 10 minuts del segon classificat, el britànic Ollie Stoten. Amb 3h 40min va acabar Wong Ho Chung, de Hong Kong.

PUBLICITAT

Parlem d’una prova esportiva amb ingredients extrems. Parlem de fred a les nits i de molta calor durant el dia. Parlem de gestió d’alimentació, amb control de calories ingerides i gastades. Parlem d’un esforç molt alt, d’una prova ultraexigent on precisament ‘ultra’ ho engloba tot.


Vicente Juan guanya també a Costa Rica


 

Va entrenar a Costa Rica

Vicente Juan García sabia que, amb Namíbia a l’horitzó, havia de posar-se les piles. Com? No només entrenant, sinó fent-ho buscant les condicions més similars possibles. Com que a casa encara no tenim les temperatures caloroses de l’estiu, el valencià se’n va anar a Costa Rica per buscar sensacions i situacions d’entrenament òptimes.


24 hores amb Vicente Juan García


PUBLICITAT

Les altres 3

Després de la prova africana, el calendari del Gran Slam de The Four Deserts viatjarà al desert del Gobi. El Gobi March acollirà la segona de les grans proves, a partir del 29 de juliol. Quan acabi, un descans estiuenc per pensar en la tercera del calendari: desert d’Atacama, a altitud, amb les dificultats intrínseques que això implica. Serà el 30 de setembre. Ja al mes de novembre, per tancar els 4 Deserts, l’última competició a l’Antàrtida, el 23 de novembre.

PUBLICITAT

Juan, a per totes

L’objectiu de l’ultrafondista valencià no és un altre que renovar el títol i aconseguir la victòria als quatre deserts. És una empresa complicada, complicadíssima, i ell no vol parlar de si és el favorit o no. El ben cert és que s’espera que estiga davant, com en la primera etapa africana que ja ha guanyat. Estarem atents a la seua evolució.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vicente Juan, rei de Namíbia | Sense Límits Aventura - […] Vicente Juan, a renovar el 4 Deserts […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »