Juan, campiona d’Espanya universitària

L’equip de la Universidad de Alicante, tercer per equips al Campionat d’Espanya de triatló de Màlaga

En homes Lührs i Yonah, de la UA, acaben segon i tercer

Protagonisme valencià al Campionat d’Espanya de triatló universitari, el CEU, disputat al Rincón de la Victoria, a Màlaga. En dones, el triomf va ser per a Noelia Juan, de la Universitat Politècnica de València (UPV), mentre que en homes Lasse Lührs i Amitai Yonah, els dos de la Universidad de Alicante (UA), van acabar segon i tercer, respectivament. Per equips, la UA va ser tercera.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Noelia Juan, poderosa

En la prova femenina, Noelia Juan va saber regular les forces en la bici per fer el pas cap a la victòria en la carrera a peu final. La natació va ser per a Ana Mariblanca, de la Católica San Antonio, que va eixir de l’aigua amb un minut d’avantatge. Això va ser la seua sentència perquè la bici la va fer tota sola, mentre que per darrere un grup amb Juan entre elles la va acabar caçant i superant en la carrera a peu.

PUBLICITAT

Finalment, Juan es va imposar amb un temps de 1:00:14, mentre que segona va ser Marta Pintanel, de Saragossa, a 29 segons, i Mariblanca del centre murcià, tercera a 56 segons. En el top10 femení individual va entrar també Andrea Fernández, de la Universidad de Alicante, a 2:40 de Noelia Juan.


Triatló: A pel Nacional Universitari


PUBLICITAT

Homes: plata i bronze

En homes, el triomf va ser per a Ignacio González, de Màlaga, però el podi el van completar dos triatletes de la Universidad de Alicante. Lasse Lührs va ser segon, a 45 segons del vencedor, mentre que Amitai Yonah va acabar tercer a 1:03. També un altre representant del centre alacantí, Henrik Goesch, va entrar al top10: va ser 8è.

PUBLICITAT

La UA, tercers

Per equips, la classificació atorgava les posicions amb la suma de temps dels dos millors xics i les dues millors xiques de cada universitat. Així, el triomf va ser per a la Universidad Católica San Antonio amb 3:51:07, mentre que segons van ser els representants de Saragossa, amb 3:53:20, i tercers els alacantins de la Universidad de Alicante, amb 4:01:15.

PUBLICITAT

Pel que fa a la resta d’equips de la Comunitat Valenciana, la Universitat Politècnica de València va ser 5ª amb 4:03:51, mentre que la Universitat de València va ser 6ª amb 4:07:12, la Miguel Hernández d’Elx 11ª amb 4:24:53, i la Universitat Jaume I de Castelló, 13ª amb 4:43:34.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »