Pascual, als 3 Verticals Cabrales

El doble campió autonòmic de Vertical i KV lluitarà el cap de setmana a Astúries a tres cites consecutives en la seua especialitat

Carlos Pascual està en ratxa. I ell afirma que no porta “una preparació específica”, però el ben cert és que a Finestrat, al Puig Campana, es va proclamar fa unes setmanes campió autonòmic de quilòmetre vertical… i abans també es va apuntar el títol de la Comunitat de carrera vertical a Villena. És a dir, està a la seua salsa…

Salsa picant, perquè l’alacantí té clar que vol més. El seu objectiu ara és immediat: el proper cap de setmana, tres verticals seguides per lluitar al Cabrales 3 Verticales, a Astúries.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Explicava Pascual quan va guanyar l’Autonòmic de KV que s’estava trobant molt bé, que sentia que li faltaven metres quan la senda pica cap amunt. “La vertical sempre m’ha agradat i disfrute, jo vull pujar i pujar”, afirmava. Ara tindrà l’opció de posar sobre el terreny la màxima exigència amb tres verticals en un mateix cap de setmana. Es troba a gust, sap que està en un punt per exigir-se més, un extra. Cabrales li aporta això. “Allà que se n’anem”, confirma el corredor de Corremón.


Autonòmic Vertical per a Beltrán i Pascual


PUBLICITAT

Tres en dos dies

El Cabrales 3 Verticales comença amb la festa del dia previ, divendres, de rebuda i xerrades tècniques acostant la zona als participants, però les proves són dissabte i diumenge. Dissabte, dues. Diumenge, la definitiva. I totes acumulatives, dures, exigents. Verticals molt verticals. Anem una per una a conèixer el repte de Carlos Pascual.


El Puig Campana confirma el relleu


PUBLICITAT

Calluenga i Subisomas

La primera prova serà la de Calluenga. Són 2,45km amb un desnivell de 984 metres. Una prova intensa de veritat, però no menys que la que està prevista per a la vesprada. Si al matí comencen amb eixida d’un en un i per sorteig, a les 16:00h del mateix dissabte arriba la Vertical Subisomas. Aquesta compta amb 3km amb un desnivell de 1.042m, i amb eixida segons l’ordre invers d’arribada de la primera carrera.


Una victòria que sap a glòria


PUBLICITAT

1.004m/+ en 1,9km

La carrera que decidirà tot serà l’última, ja el diumenge de matí. Des de les 10:00h, i amb eixida en línia, tots els corredors i corredores, amb Pascual entre alguns dels favorits, estaran en l’Aventón de las Palancas. Aquesta sí que serà dura, dura, amb 1.004 metres de desnivell en només 1,9km.


Serragrossa per a Surmonina i Pascual


PUBLICITAT

Suma de temps

El format de la carrera és que la classificació es conformarà amb la suma de temps de les tres proves. Es tracta d’una cita que intenta promocionar l’accés del Valle de Cabrales a les Majadas de los Pastores d’aquesta zona de les muntanyes asturianes.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tres podis valencians a Cabrales | Sense Límits Aventura - […] Pascual, als 3 Verticals Cabrales […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »