Elx es bolca amb la marxa

La ciutat acull el Campionat Autonòmic FEMECV, la 2ª prova de la Copa d’Espanya FEDME i l’última de la Copa valenciana

Seran dues voltes a un circuit de 6,75km amb eixida i arribada al palmeral del Parc Municipal

Elx es vesteix de marxa nòrdica, una modalitat que arriba des de Finlàndia i que s’adapta al clima i geografia de la Comunitat Valenciana i d’Espanya. La cita és dissabte 5 de maig amb una matinal de conferències i ponències, i una vesprada dedicada a la carrera de poc més de 13km, amb dues voltes de 6,750km.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Autonòmic i Copa

Aquesta cita alacantina que organitza el Club de Marcha Nórdica Costa Blanca Elx i la FEMECV serà a més el II Campionat Autonòmic, mentre que al mateix temps servirà com a segona prova de la Copa d’Espanya FEDME. Igualment, aquesta és l’última prova del calendari de la Copa de la Comunitat Valenciana, que ha comptat amb quatre cites aquesta temporada.

PUBLICITAT

Intens matí

La jornada de dissabte serà intensa. Si bé la carrera és a les 18:00h, al matí hi haurà nombroses activitats. A les 10:00h, obertura amb retirada de dorsals i bossa del corredor al Centre de Congressos d’Elx. Poc després, la presentació oficial de la Copa d’Espanya FEDME i Campionat Autonòmic FEMECV a càrrec del regidor d’Esports d’Elx i els representants de la FEMECV, FEDME i del Club de Marcha Nórdica Costa Blanca Elx.

PUBLICITAT

Ponències

Una vegada acabada la presentació oficial, es succeiran ponències relacionades amb la disciplina de la marxa nòrdica. La primera serà de Fabio Moretti, cofundador de l’Escola Italiana de Marxa Nòrdica, entrenador Internacional y nacional d’instructors. També es realitzarà la ponència ‘Marxa nòrdica en competició’ per part de Regina Fonseca, subcampiona de Espanya d’aquesta especialitat.


La Marxa Nòrdica, en auge


PUBLICITAT

Després d’un descans, a les 12:15h serà el torn per a José Ignacio Amat (Rizos), amb xarrada sobre la seguretat a la muntanya. Amat és director de l’EVAM, membre del Comité de Seguretat de la FEDME, suboficial de Bombers, llicenciat en educació física i autor del llibre ‘Peligros ocultos. Como tomar la mejor decisión en la montaña’. Una hora després hi haurà la presentació de l’equip arbitral de la prova de la vesprada, la informació de la prova i els detalls del recorregut.


Un Autonòmic de marxa nòrdica


PUBLICITAT

Competició de vesprada

Els horaris per a la vesprada, quan serà la carrera, són els següents: a les 16:00h, obertura d’entrega de dorsals al Parc Municipal d’Elx. A les 17:30h, xarrada informativa sobre la cursa, a les 17:45h el control de material, i a les 18:00h l’inici de la carrera. Es preveu que la cursa finalitze completament al voltant de les 20:15h i l’entrega de premis es faça a les 20:45h.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »