Més Autonòmics FACV: Cortes de Pallàs

Després de la celebració del Campionat de marató, arriben les distàncies de 10km i 21km

La prova del pròxim diumenge és, a més, l’penúltima del Circuit Trail València

Segueix la successió de Campionats Autonòmics que es van repartint entre la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada (FEMECV) i la Federació d’Atletisme (FACV). En aquesta ocasió, Cortes de Pallàs organitza el seu trail amb les dues distàncies que compten per a elegir els campions de la Comunitat en la versió FACV.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Després de la MaMoVa, la FACV es bolca ara en la prova de distàncies més curtes: els 10km i els 21km. El lloc escollit serà Cortes de Pallàs. Es tracta de dues distàncies que compten, exactament, amb la carrera autonòmica dels 10,6km amb 570m de desnivell, i la de 21km amb 890m/+. La data: diumenge 6 de maig.


Sebas y Martorell, primeros campeones autonómicos de Trail FACV


PUBLICITAT

La FACV, al trail

Des que la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana va obrir la seua secció de trail, la seua aposta per aquesta especialitat està duent a la disputa dels seus corresponents campionats oficials. Ja s’ha disputat el de la distància marató i ara és el torn de les més curtes. Al marge, la FEMECV organitza les seues. I tot en un conjunt provoca duplicitats de títols difícils de catalogar.


La Federació d’Atletisme obri secció de Trail


PUBLICITAT

Penúltima del CTV

Cortes de Pallàs centrarà moltes mirades no només per ser la seu d’aquest Autonòmic. A més d’això, serà la penúltima cita del calendari del Circuit de Trail València (CTV). La prova anterior, a Gestalgar, va deixar obertes les classificacions generals d’aquest circuit que tindrà una última cita amb doble interès.


MDT de Tuéjar, para Peñalver y García


PUBLICITAT

Satisfacció en el CTV

El director del Circuito Trail Valencia-Cajamar, Jesús Ruiz, considera positiu que Cortes de Pallàs aculla l’Autonòmic perquè és una proba del bon treball que s’està fent. “Com en les edicions anteriors”, va manifestar Ruiz al seu web oficial, serà una gran carrera que, a més, “passa per uns paisatges espectaculars”.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Autonòmic a Cortes… i molt més | Sense Límits Aventura - […] Més Autonòmics FACV: Cortes de Pallàs […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »