Autonòmic a Cortes… i molt més

El món del trail no descansa: el títol de la Comunitat està en joc, però també hi ha curses a Almenara, Picassent, Banyeres de Mariola i Sumacàrcer

El cap de setmana es mou com un terratrèmol. Amb cura del territori, que cada cap de setmana viu com milers de corredors i corredores omplen les muntanyes, s’organitzen per a dissabte i diumenge un bon grapat de carreres.

La principal, l’Autonòmic FACV de les distàncies de 10km i 21km a Cortes de Pallàs. Però també es correrà, i molt, a Almenara, Picassent, Banyeres de Mariola i Sumacàrcer.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Cortes i l’Autonòmic

Cortes de Pallàs es vesteix de gala diumenge perquè la seua cita és doble en tots els sentits. Primer perquè té les dues distàncies més volgudes, els 10km i els 21km. I segon perquè aquestes distàncies serveixen per a decidir els campions autonòmics de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV), a més de ser la penúltima de les proves del Circuit Trail València (CTV).

Més Autonòmics FACV: Cortes de Pallàs

PUBLICITAT

Almenara XTREM

Diumenge també hi ha trail a Almenara. La localitat castellonenca organitza des de la plaça del Mercat el Almenara XTREM, prova que completarà quasi 17km amb 800m/+. El recorregut, per la muntanya del Castell per buscar les muntanyes del Cid i la Blanca, baixar al paratge dels Estanys per a tornar fins poble, novament amb pujada al Castell i el descens fins a la meta.

PUBLICITAT

Picassent i el PicaTrail

Picassent té també el seu trail. El PicaTrail, cita que tindrà lloc el diumenge i que compta amb tres proves. La llarga de 23km i 750m/+, la mitjana de 13km amb 350m/+ i la caminada de 10km amb altres 350m/+. La prova reina comença a les 8:30h, el 13km a les 9:00h i cinc minuts més tard, la senderista.

PUBLICITAT

Banyeres i el Blasca Trail

El Blasca Trail de Banyeres de Mariola compleix sis edicions diumenge. Una prova amb dues distàncies. La llarga de 24,9km i la curta de 10km. En total, més de 200 participants estan inscrits. En la carrera llarga hi haurà un control de pas a la Font de la Mata, en el 13,3, i hi haurà un màxim de temps per passar per aquest punt de control de dues hores des de l’hora d’inici de la cursa. La meta es tancarà quatre hores després de l’eixida, és a dir a les 12:30h.

PUBLICITAT

La Ribera amb Sumacàrcer

A la ribera del Xúquer, Sumacàrcer acull una nova cita del Circuit de la Ribera i la Canal de Navarrés. Doble cita amb les distàncies de 21km i 11km, respectivament, en un entorn on l’embassament i la zona propera d’Antella són un al·licient. La prova, diumenge de matí.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »