Olímpics a Xilxes i Elx

Augmenten les distàncies en les proves amb mar inclosa

Tavernes de la Valldigna, que era sprint, suspès

El cap de setmana tenia reservats tres triatlons, però finalment en seran dos. Elx amb el seu olímpic, i la mateixa distància a Xilxes, són els punts d’animació d’aquest esport. Tavernes Blanques, que oferia un sprint, finalment ha estat cancel·lat.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Ciutat d’Elx

És escoltar platja Arenales i els triatletes planten les orelles. Era una cita d’aquestes que ho removien tot. Ara ha perdut un poc de catxet, però segueix tenint un atractiu especial. Es tracta d’un olímpic (1,5/40/10) que, amb aquest escenari, té les de triomfar. L’eixida, a partir de les 9:00h.

PUBLICITAT

Organitzat per l’Ajuntament d’Elx i la Fundación del Deporte Ilicitano, amb la col·laboració del Club Ilicitano Triatlón, Club Triatlón Baeza i Trielx, comptarà amb més de dos-cents participants que ho faran tant en individual com per relleus, en les modalitats que preveu el reglament.


Juan, campiona d’Espanya universitària


PUBLICITAT

Xilxes és Xilxes

El triatló de Xilxes del Trilavall és Copa No Drafting de la Federació de la Comunitat Valenciana (FTCV) i crida sempre l’atenció dels esportistes perquè la bici és una lluita individual. Guanya el més fort. No hi ha més. Sense tàctiques ni aus rapinyaires de les que van a roda. El triatló olímpic de Xilxes (1,5/40/10) és sempre un al·licient per als que estimen més el tu contra tot.

PUBLICITAT

Des de les 8:30h a la platja de la localitat castellonenca, més de 400 triatletes lluitaran per fer-ho el millor possible. I, compte, que la cita té tant de ganxo que hi ha una llista d’espera d’unes cinquanta persones.

PUBLICITAT

Tavernes, suspès

Hi havia per a aquest cap de setmana un altre triatló. Era a Tavernes de la Valldigna, però la setmana passada es va anunciar que finalment no es realitzaria. La suspensió d’aquesta cita suposa un colp a un triatló de gran renom. La prova era puntuable per a la Copa Provincial de València.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »