Els campions FACV de 10k i 21k

Cortes de Pallàs corona als millors del Campionat Autonòmic: Ignasi Cardona i Sara Pérez en 10k, i Javier García Mascarell i Nieves Carrascosa en 21k

Fotos: Tripixelsport

Cortes de Pallàs va decidir els campions autonòmics de la Federació d’Atletisme (FACV) de 10k i 21k. Ignasi Cardona (CA Llebeig Xàbia) i Sara Pérez (Àlex Campos Team) van ser els guanyadors de la distància curta, mentre que Javier García Mascarell (Mur i Castell-Tuga) i Nieves Carrascosa (Correores de Buñol) es van imposar en la prova del trail.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Més de 550 persones van iniciar el Trail de Cortes de Pallàs, penúltima prova puntuable del Circuit Trail València-Cajamar (CTV) i primer Campionat Autonòmic de 10K i 21K Trail de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV). Tot i que es preveia pluja, finalment no va ser així i el sol va acompanyar. Això sí, la previsió de calor que s’esperava amb la força del sol es va mitigar amb alguns núvols que van fer que la temperatura fora més suau.


Més Autonòmics FACV: Cortes de Pallàs


PUBLICITAT

Millors cronos

La prova de Cortes de Pallàs és una de les que més públic atrau tant per la seua qualitat com pels espectaculars paisatges, i combina trams de molt de córrer amb altres més durs que compliquen el treball dels participants. Tot i això, els guanyadors van rebaixar els temps de l’any passat. Com a exemple clar, Ignasi Cardona va utilitzar només 47:27 per completar els 10,6 quilòmetres del recorregut. Cardona estava acompanyat al podi per Cristian Álvarez (Àlex Campos) i David Giménez (Atletismo Utiel).


Sebas y Martorell, primeros campeones autonómicos de Trail FACV


PUBLICITAT

Menys d’una hora

Sara Pérez, per la seua part, va entrar en meta amb un temps per baix de l’hora de carrera: 57:08. Amb la seua victòria es proclamava, per segon any consecutiu, campiona absoluta del Circuit Trail València-Cajamar (CTV), i per primera vegada campiona autonòmica FACV. Completaven el podi Davinia Albinyana (Serrano CA) en segona posició, i María Muñoz (Àlex Campos), tercera.

PUBLICITAT

La prova llarga

En la prova més llarga, que en aquesta ocasió va ser de 22 quilòmetres, Mascarell ha trigat 1:50:16, mentre que Carrascosa 02:30:54. Els dos es proclamaven d’aquesta manera campions autonòmics. Igualment, la general del trail al CTV es decidirà en la propera i última prova, el 27 de maig a la cita de Gestalgar-Peña María.


Nous Campionats Autonòmics de Trail de 10 i 21 km


PUBLICITAT

Podis complets

En homes, Mascarell s’acompanyava en el podi per Rafa Murcia (CXM Valencia), a 1.50 del vencedor, i José Luis Martínez (Olympo Team), que arribava a 2.21. En dones, a Nieves Carrascosa la flanquejaven al podi Encarna Fernández (Trail Serra Vernissa), a quasi 9.40, i Mireia Briones (CD Never Stop Running), que va arribar 19 segons més tard que Fernández.

Per equips

A la prova de Cortes també hi va haver classificació per equips. Els millors van ser l’Àlex Campos Team a la carrera dels 10k, mentre que en la prova llarga el millor conjunt va ser el Correores de Buñol.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El CTV son sensaciones | Sense Límits Aventura - […] Els campions FACV de 10k i 21k […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »