Nous campions de marxa nòrdica

Elx viu el Campionat Autonòmic FEMECV i la II prova de la Copa d’Espanya FEDME

La cita, organitzada pel Costa Blanca Nordic Walking, suma quasi 200 participants amb victòries de Cruz Carrasco i Víctor Candela

La marxa nòrdica suma adeptes i la prova és el II Campionat Autonòmic que es va disputar el dissabte passat a Elx. Quasi 200 participants en una cita que era, a més, la segona prova de la Copa d’Espanya. Un ambient espectacular a una especialitat que no entén d’edats i que va deixar els nous campions de la Comunitat Valenciana: Cruz Carrasco i Víctor Candela. L’escenari, el Parc Municipal, el palmeral d’Elx. Res més a dir..

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Carrasco en dones

La victòria de Cruz Carrasco (FEMECV) en la categoria absoluta femenina va ser gràcies al seu temps de 1.40.42, el que va suposar més d’un minut respecte a Elia Antón (FEMECV), que arribava a meta amb 1.42.01. En tercera posició finalitzava Mari Carmen Pérez, del Costa Blanca Nordic Walking, club organitzador d’aquesta edició.

PUBLICITAT

Candela, per 34”

En categoria masculina la batalla per la victòria va estar més ajustada. Es va imposar Víctor Candela (FEMECV), amb un crono de 1.31.46, i molt a prop va finalitzar el segon en el podi, Xavi Llopis (CE Ontinyent), a 34 segons. El tercer d’aquest Campionat Autonòmic va ser José Cortés Pérez.

PUBLICITAT

Per categories

En la resta de categories de l’Autonòmic, van guanyar en veterans C Pepe Iniesta i Merche Carbonell; en veterans B José Cortés i Cruz Carrasco; en veterans A María Lucía Martínez i Víctor Candela; en sèniors Emilio José Pla i Elia Anton; en promeses Laura Cubells; i en júniors Eva Arronis i Manel Asensi.

PUBLICITAT

Copa d’Espanya

La prova d’Elx va ser també la segona puntuable per a la Copa d’Espanya de marxa nòrdica. Arantxa Pinedo (Cd Hazten) i Pablo Ariza (Cd Hazten) van ser els guanyadors i són els líders de la competició nacional. Els van acompanyar al podi, en dones Marijo Villalba (Club Vasco Camping) i Laura Colombo (Fidal Team Italia), i en homes Miguel García (CM Condor) i Roberto Vilas (Cd Hazten).

PUBLICITAT

Més Copa a Sevilla

La Copa d’Espanya es tancarà el pròxim 30 de setembre a Sevilla amb la tercera i última prova. Igualment, el Campionat d’Espanya de Clubs serà el 10 de juny a Valladolid, amb 15km de distància, mentre que el Nacional individual es disputarà el 13 d’octubre a Cala Agulla (Mallorca).

MOMENTS ESPECIALS

La jornada es va tancar amb diversos moments especial. Per al record va ser la rebuda de Ramón en la recta final de meta. El seu esforç i el seu esperit de superació va fer que el públic i els participants que esperaven en meta li feren un particular homenatge.

Peli i Andrés

També el club Costa Blanca Nordic Walking va entregar un immens ram de flors a la parella (Peli Torres i Andrés Mora) que han estat al front de l’organització de la marxa perquè tot ixquera de la millor manera possible. L’emoció es va desbordar després de l’entrega de premis amb aquest reconeixement.

Més dades:


Elx es bolca amb la marxa


 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »