Vicente Juan, rei de Namíbia

L’ultrafondista valencià gestiona una carrera molt dura per sumar el primer triomf

L’objectiu final és renovar la victòria al Gran Slam de The Four Deserts

El Gran Slam de The Four Deserts és l’objectiu principal, i el primer pas ja està fet. Vicente Juan García, incansable i amb una demostració de potencial físic i gestió de carrera de gran nivell, s’ha imposat a la Sahara Race de Namíbia. És la primera de les quatre proves d’un circuit que va guanyar al 2012 i que vol repetir al calaix més alt.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Vicente Juan García ha gestionat la classificació amb la saviesa d’un veterà. Ha demostrat que té la qualitat per ser el millor en una carrera d’ultrafons en què els corredors, en la suma total, feien 250km d’autosuficiència en unes condicions complicades.PUBLICITAT

L’oratge i un turmell

Una de les característiques principals de la carrera de Namíbia ha sigut l’oratge. Ha estat dur amb els participants, als quals ha obligat a exigir-se un poc més del que, ja de per sí, obliga córrer per uns llocs desèrtics com els que es proposaven. Igualment, Vicente Juan ha hagut d’estar molt pendent d’un dels seus turmells que no li permetia córrer amb la total confiança. Finalment, però, va superar tots aquests entrebancs per guanyar.

PUBLICITAT

Més de 23 hores

La victòria de Vicente Juan García ha estat fomentada en un incansable treball de gestió de forces. Al final, han sigut per a ell més de 23 hores de competició. Exactament, 23:23:32. El segon classificat ha estat Ho Chung Wong, de Hong Kong, amb 23:41:16, mentre que el podi masculí el tancava el britànic Ollie Stoten amb 25:24:10.

PUBLICITAT

Elogis dels rivals

El corredor valencià ha rebut elogis per part dels seus rivals. El segon classificat a la general, Ho Chung Wong, destacava que Vicente Juan “té molta experiència”. L’asiàtic havia analitzat la seua manera de córrer i considerava que havia d’entrenar “diferent” per a la pròxima cita, el Gobi March, “on serà divertit tornar a competir al costat de Vicente Juan”.

PUBLICITAT

Agraïments

Vicente Juan s’emocionava a través d’un vídeo que ha penjat en les xarxes socials en recordar el que havia viscut. El corredor mostrava el seu agraïment a tota la gent i empreses que han confiat en ell i especialment a aquells que li havien estat enviant missatges de suport durant la competició. Tenia un record també per a la seua família, els quals han estat vivint també la competició de Namibia amb el màxim interès.

Ara, el Gobi

El Four Deserts continua ara i ho farà el pròxim mes de juliol amb el Gobi March. La cita és a Mongolia i comença el 29 de juliol, amb la qual cosa entrarà de ple en el mes d’agost. Més tard, a partir del 30 de setembre, viatjarà al Atacama Crossing de Xile, i el circuit finalitzarà a l’Antàrtida, en una competició que començarà el 23 de novembre.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un adéu amb polèmica | Sense Límits Aventura - […] Vicente Juan, rei de Namíbia […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »