El Benicadell, 6ª del Circuit

La nova prova arriba a Castelló de Rugat amb 36km de sendes, pistes i descensos frenètics per la serra de la Vall d’Albaida

El Circuit de les Comarques Centrals aterra el pròxim cap de setmana al Benicadell. Es disputa el diumenge dia 13 la Marxa que porta el nom del pic més alt de la Vall d’Albaida, i que tindrà l’eixida i meta a Castelló de Rugat. És la 6ª prova del calendari. Les inscripcions continuen obertes.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


INSCRIPCIONS

Es poden fer les inscripcions des d’ací:

PUBLICITAT

36km de serra

Com no podia ser d’altra manera, una marxa de btt per l’entorn del Benicadell té les de guanyar. És espectacular perquè la mola sempre vigila als corredors, i perquè la seua presència, aquella roca ferma, permet tindre una espècie de far que guia als participants.

PUBLICITAT

Seran 36km en un entorn que combinarà zones de pista amb sendes i baixades espectaculars. També hi haurà pujades importants, és evident, perquè la zona obliga i la competició també.

PUBLICITAT

General ajustada

Després de les cinc proves disputades, la classificació del Circuit de les Comarques Centrals està liderada en homes per Roberto Gómez, que suma 811 punts. Però està molt ajustada aquesta classificació, perquè Àlex Seguí és segon amb 803 punts, mentre que en la tercera posició provisional es troba Jordi Gil, amb 784.

PUBLICITAT

Dones: Medina o Parreño

La classificació femenina està un poc més clara pel que fa a la lluita per la general final. Clara en el sentit que hi ha dues clares candidates, però entre les dues és cert que ara mateix està tot per decidir. Lidera la classificació Gloria Medina amb 930 punts, però amb 925 es troba Alicia Parreño. Ací hi haurà batalla. Tercera és, de moment, Ayda Parra amb 502.

PUBLICITAT

Tot per decidir…

Una cosa sí està clara. L’emoció competitiva serà la nota predominant a aquesta cita que, en tot cas, té també el vessant cicloturista d’aquells que volen gaudir de la muntanya i la bicicleta. 13 de maig, diumenge, a les 9:00h des de l’Avinguda Vall d’Albaida de Castelló de Rugat. Després d’aquesta marxa, el Circuit es completarà amb la prova de Moixent del 27 de maig i Polop el 3 de juny.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Batalla al Benicadell | Sense Límits Aventura - […] El Benicadell, 6ª del Circuit […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »