Tres podis valencians a Cabrales

Les 3 Verticals asturianes acaben amb Carlos Pascual guanyant en la categoria veterà, María Beltrán 3ª en sènior i Erik Coronado 3r en júnior

Carlos Pascual (Corremón), María Beltrán (Like Sport Lurbel) i Erik Coronado (Corremón) van viatjar el passat cap de setmana a Astúries per disputar les 3 Verticals de Cabrales. Els tres van aconseguir podi. El millor va ser Pascual, guanyador en veterans i 11 en la general. Beltrán va acabar tercera sènior i 6ª de la general femenina, mentre que Coronado va ser el tercer júnior.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Pascual, quasi top10

Carlos Pascual va tindre a tocar el top10 de la classificació general. Finalment va ser onzè amb un crono total de 2.04.55. A la primera carrera, la de Calluenga, va acabar el 12, a la segona, la Subisomas, va fer el 9, i en l’última d’Aventón, el 14. Finalment, va finalitzar 11 a la general però va ser el primer classificat en la categoria veterans. La prova la va vèncer Joseba Diaz, amb un crono total després de les tres carreres de 1.52.11. La millor dona va ser, per la seua part, Eva Cruz, amb 2.25.08.


Pascual, als 3 Verticals Cabrales


PUBLICITAT

Satisfacció

L’actual doble campió autonòmic de carrera vertical i de KV, Carlos Pascual, estava molt satisfet del resultat obtingut a la triple cita de Cabrales. “Estic molt content del temps aconseguits, per a ser seguits i molt durs”, va assegurar el de Corremón, que s’ha marcat com a fita «baixar de 40 minuts en un KV».


Autonòmic Vertical per a Beltrán i Pascual


PUBLICITAT

Beltrán, podi

María Beltrán, que és l’actual campiona autonòmic de carrera vertical, va finalitzar 6ª classificada en la categoria femenina, amb un crono total de 2.41.54. La valenciana va ser tercera en la categoria sènior.


El Puig Campana confirma el relleu


PUBLICITAT

Coronado, 3r júnior

Per la seua part, Erik Coronado va acabar 49è de la general i tercer júnior. El seu temps total va ser 2.59.34, mentre que el vencedor de la categoria va ser Álvaro Escandón, amb 2.26.13.

PUBLICITAT

Les 3 proves eren…

La primera prova va ser a Calluenga. 2,45km amb un desnivell de 984 metres. Això va ser el matí de dissabte. A la vesprada, la Vertical Subisomas: 3km amb un desnivell de 1.042m. Ja diumenge es va disputar l’última, Aventón de las Palancas: 1.004 metres de desnivell en 1,9km.

ELS TRES, AL NACIONAL

La selecció valenciana que competirà en el Campionat d’Espanya de KV per autonomies, que es disputa en dues setmanes (20 de maig) a Arredondo, comptarà amb la presència tant de Pascual, com de Beltrán i Coronado. “Aquestes tres carreres seran un bon entrenament de cara al Nacional”, ha assegurat Pascual.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »