Autonòmic de mitja a Orpesa

El Campionat de la Comunitat de mitja distància a Orpesa i el Triatló del Marítim a València marquen el cap de setmana de Triatló 

No és un sprint. Ni un olímpic qualsevol. És el Campionat de la Comunitat Valenciana de mitja distància i és No Drafting. I cal recordar-ho perquè després passa el que passa. Orpesa del Mar acull el diumenge, amb la primera eixida a les 8.00h, aquest Autonòmic, un half, que inclou també un olímpic per a major atractiu.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Eixida al Morro de Gos

La platja de Morro de Gos serà el punt d’eixida de la competició. La meta i la transició estaran instal·lades a la platja de la Conxa. Seran un recorregut de natació de només una volta, ja siga el half (1,9km) corresponent a l’Autonòmic, com l’olímpic(1,5km).

En ciclisme seran 88km per a l’Autonòmic, amb quatre voltes a un circuit preparat, mentre que l’olímpic donarà dues voltes per completar 45km. Per últim, corrent es compliran 21km a dues voltes i 10,4km a una volta, respectivament.

PUBLICITAT

No drafting…

És important recordar que la competició serà No Drafting. Això és, sense poder anar a roda en bicicleta. I és important recordar-ho perquè el més normal és que això no passe. Els triatletes no semblen estar conscienciats del que significa complir amb les normes en el sector de ciclisme, mentre que els jutges, per aquest mateix motiu, es veuen desbordats per sancionar tots aquells que ho fan. Que en són molts.

PUBLICITAT

Categories i premis

Són diversos els nivells depenent de les edats dels participants. Passa en qualsevol carrera i no podia ser d’altra manera en una prova oficial com aquesta. Les categories que formen part són júniors, sub-23, absoluts, veterans I, veterans II i veterans III. Això sí, per al Campionat Autonòmic (half) s’estableixen premis per als tres primers homes i les tres primeres dones absoluts, equips i grups d’edat.

PUBLICITAT

Avituallaments

Depenent de la cursa, seran diferents els avituallaments. A la prova del Half, en bicicleta hi haurà tres punts, mentre que en la carrera a peu hi haurà sis passos per la zona preparada per beure o menjar alguna cosa ràpida. Pel que fa a l’Olímpic, hi haurà dos avituallaments de carrera a peu (tres passos en realitat), i l’últim ja una vegada arribats a meta.

PUBLICITAT

TAMBÉ EL MARÍTIM

El triatló del Marítim arriba a València de la mà del Santander Triathlon Series. Es la primera cita del calendari d’aquesta marca i té la platja i el passeig de la Malvarrosa d’epicentre. Centenars de participants es donen cita en aquesta carrera que torna al Marítim amb l’essència de la primera edició: supersprint, sprint i olímpic. Totes les distàncies per fer de la jornada de dissabte un intens dia de triatló.

Escolar a Pilar de la Horadada

La localitat alacantina de Pilar de la Horadada serà l’escenari també el diumenge 13 del II Triatló Escolar, puntuable per a al fase provincial i dins del Jocs Esportius de la Generalitat Valenciana. Corren des dels més xicotets del multideporte, fins a cadets, passant per infantils, alevins i benjamins.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »