L’orientació, també urbana

Diumenge se celebra a València la I Carrera Multimodal d’Orientació

Es tracta de combinar anar a peu, bici o autobús de l’EMT per completar la prova

La Torre de San Jaime de l’Albereda de València serà el punt de partida de la I Carrera Multimodal d’Orientació, una cita que s’estrena amb la intenció de combinar l’orientació en un entorn urbà amb la combinació de possibilitats de moviment, ja siga a peu, en bicicleta o en autobús urbà. Tot, englobat en el ‘Bicifest 2018’.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Gratis, amb inscripció

La prova, gratuïta però per a la qual és imprescindible la inscripció prèvia -www.fedocv.org-, començarà a les 9:00h des de la Torre de San Jaime. Allà es mostrarà un mapa i es donaran les instruccions. Es tracta d’una prova lúdico-festiva en què hi haurà dos objectius: la localització i la multimodalitat.

PUBLICITAT

Localització

La intenció és que els participants sàpiguen situar-se en diferents punts de la ciutat per completar proves. Per això s’ha de conèixer València i moure’s amb un plànol sense necessitat d’internet ni altres mitjans.

PUBLICITAT

Multimodalitat

No està permès el cotxe, ni el taxi, sinó el bus de l’EMT, els propis peus o en bicicleta. És a dir, s’han de conèixer les línies d’autobús, les freqüències de pas, enllaços i els trajectes, i si no, sempre està l’ús de la bicicleta –que hauràs de lligar tu mateix per evitar robatoris- o posar-se a caminar, perquè en ocasions s’haurà de travessar Ciutat Vella. No estan permesos ni patinets ni vehicles elèctrics.

PUBLICITAT

Important xerrada prèvia

A les 9:00h hi haurà una xerrada prèvia que serà clau per entendre el funcionament de la prova. És recomanable, molt recomanable si no imprescindible, acudir a escoltar-la, perquè si no es perdrà l’essència del que s’ha de fer. A partir d’aquí s’entregarà la documentació a cada participant, i a partir d’eixe moment hi haurà un temps limitat per completar-la.

PUBLICITAT

Qui guanya?

L’organització afirma clarament que la prova no la guanya el primer que arribe al final, sinó aquell que conteste les preguntes de forma correcta i utilitze més mitjans de transport. Una errada en les respostes, resta punts. Per a aquesta prova no hi ha una edat mínima per participar. Simplement, si són menors, hauran d’anar acompanyats dels seus pares.

LLIGA A CHULILLA

El diumenge l’orientació més competitiva se cita a Chulilla. Es disputà la prova corresponent a la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana, a més de les Jornades Finals dels XXXVI Jocs Esportius.

El Club Deportivo Discover Outdoor Sportses és l’organitzador d’aquesta cita que es va suspendre en el seu moment per les fortes pluges. Ara la competició es farà el pròxim diumenge. A partir de les 9:00h s’obrirà el centre de competició al Poliesportiu de la localitat. A les 10:00h serà la primera eixida (València i Castelló). Hi haurà una segona (Alacant) a les 10:45h. A les 13:30h serà l’entrega de premis, on hi haurà en joc un pernil per al club amb més inscrits.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »