Adell manté el seu idili amb la MiM

El corredor d’Albocàsser acaba segon a la MiM per segon any consecutiu amb Daniel Colom, Saúl Royo, Ramón Recatalà, Pablo Vela i Rodolfo Juan al top 10

Diana Martorell acaba tercera amb María Obrero, Ioanna Petenchi, Eva Mesado, Silvia Sos i Eva Bellés al top 10

Per segon any consecutiu Cristóbal Adell (La Sportiva) va escenificar el seu idili amb el Penyagolosa i en particular amb la MiM. El d’Albocàsser va aconseguir una molt destacada segona plaça després de mantindre una emocionant lluita amb Hayden Hawks que a la fi va anar a parar a mans del nordamericà.

Celebració molt especial per a Cristobal Adell en una línea de meta de la MiM que en el seu XX aniversari va vore l’arribada de molts dels nostres en el top 10, entre d’altres un recuperat Ramón Recatalá (Mur i Castell-Tuga) que va acabar el que fa 8.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Una MiM molt especial…

L’atenció mediàtica estava centrada en el Mundial de Trail, tots els focos, les càmeres i bona part dels favorits passaven a competir en un Mundial que alterava el recorregut habitual de la MiM i la seua hora d’eixida tradicional que es retardava fins a les 07:00 h.

Però la MiM vivia també este cap de setmana una edició molt especial, en el seu vint aniversari, convertida esta edició en una celebració del que ha estat sempre la seua essència: la lluita dels corredors populars, anònims que des de 1999 desafien al Gegant de Pedra. Una carrera que ha anat creixent fins arribar a acollir este Mundial de Trail en què el Penyagolosa ha acaparat l’atenció del món del Trail.

MiM i CSP, més enllà del Mundial de Trail


PUBLICITAT

Adell, altre pòdium…

Entre la llarga nòmina de 1500 corredors que afrontaven la MiM, alguns noms destacats entre els corredors de la terra. I entre tots ells Cristóbal Adell, que sempre té marcada en roig esta prova i que a més tornava a lluir el dorsal número 1, amb ganes de reivindicar-de després de haver pogut aconseguir plaça per al Mundial.

Eixia Adell amb la idea de reeditar la victòria de 2013, i refer-se a més de la segona plaça de l’any passat on les forces no li permeteren en el tram final de la prova competir per la victòria amb el seu company d’equip Miguel Caballero. Enguany la història es tornaria a repetir amb diferent protagonista.

PUBLICITAT

Valent i ambiciós…

Adell va eixir valent i ambiciós per afrontar els 60 km 3200+ d’un nou recorregut un punt més reduit que prometia una carrera un punt més ràpida.

El d’Albocàsser es va mantindre sempre entre els 3 primers de la prova, liderant-la al pas per la Bassa i també per Torrocelles, alternant la primera posició amb el nordamericà Hayden Hawks, quart corredor del món al rànking ITRA, qui finalment es proclamaría campió de la MiM amb un temps de 05:25:03, pels 05:36:54 de Cristobal Adell que va deixar-se dur en el tram final fins a la meta de San Joan del Penyagolosa.

…i celebració en meta

on va poder celebrar de nou una gran carrera i qui millor que fer-ho amb la seua filla Neus, que amb només 2 mesos va voler acompanyar son pare en línia de meta en el que va ser una de les imatges del día.

PUBLICITAT

Recatalà, renaix a Penyagolosa

Més enllà del ja tradicional bon resultat de Cristóbal Adell l’altre nom destacat de la MiM 2018 va ser el de Remon Recatalá, el corredor de la Vilavella, guanyador de la MiM al 2012 i dominador del trail valencià en eixos anys, que tornava a les grans proves després de molts anys sense poder entrenar i competir al màxim nivell.

I els anys passen, i es noten, però també la classe, i la capacitat de sacrifici d’un Ramón Recatalá que ha estat sempre entre els primers per acabar finalment el que fa 8 amb 06:21:25 remuntant en els kilòmetres finals per tal de poder acabar al top 10.

També al top 10 altres corredors de la terra com ara Daniel Colom (CM GR 33) de Benicarló que ha acabat el 5 amb un temps de 06:07:55, Saúl Royo (Duurs Castelló) de Benicàssim que ha acabat el 6 amb un temps de 06:08:29, Pablo Vera (Atmosfera Sport Running) de Castelló, el que fa 9 amb 06:29:31 i Rodolfo Juan Martínez (Ekuon El Conchel Sport Team) de Petrer que tancava el top 10 amb un temps de 06:30:50.

PUBLICITAT

MARTORELL, PODIUM FEMENI 

En categoria femenina també moltes de les nostres corredores han acabat al top 10 de la MiM, destacant en especial Diana Martorell (Mur i Castell Tuga) que ha aconseguit pujar al pòdium en la tercera posició.

La corredora de Moncofa, recentment campiona autonòmica de Trail FACV de 42 km a la Mamova, va anar retallant posicions en el tram final de la prova fins arribar a San Joan del Penyagolosa amb un temps de 07:23:46 en un estret marge respecte de la quarta Ainhoa Ostolaza i la cinquena Maria Obrero.

Sebas y Martorell, primeros campeones autonómicos de Trail FACV

També al top 10 entrain en meta María Obrero (CM Vistabella) de la Pobla de Torensa quinta amb 07:24:48 amb Ioana Petenchi (Mur i Castell-Tuga) setena amb 07:40:17, Eva Mesado (Mur i Castell-Tuga) la que fa 8 amb 07:45:05, Silvia Sos (CM GR 33) novena amb 08:03:51 i Eva Bellés (CM Atzenet) la que fa 10 amb 08:03:57.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »