Santander i Lluch, reis de la Comunitat

Els nous campions autonòmics de triatló de mitja distància s’imposen amb molt de marge respecte als seus rivals

Fernando Santander (Duurs Castelló M-Motors) y Marta Noelia Lluch (Triatlón Lugones) són els nous campions autonòmics de mitja distància. És el premi que van obtindre després de les seues grans carreres ahir a Orpesa de Mar, en la prova que es completava amb un triatló olímpic.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Santander, contundent

Fernando Santander s’imposava al Campionat Autonòmic de mitja distància gràcies a una gran carrera. El de Castelló feia els millors temps en la natació i en el ciclisme, i li bastava amb una 6ª posició en el sector de carrera a peu per imposar-se a la prova que donava el títol de campió de la Comunitat Valenciana.

PUBLICITAT

Santander vencia amb 4:08:58 sobre Francisco Aleixandre Rodríguez, del CT Huracan Cultbikes, que complia el recorregut fent el millor parcial de la carrera a peu però segon en la general a 3:48 de Santander. En tercera posició finalitzava Sergio Juan (CT Laboratorio Sys), a 5:31 del campió autonòmic.

PUBLICITAT

Passeig triomfal de Lluch

En dones, la victòria i el Campionat era, ben merescudament, per a Marta Noelia Lluch, del Triatlón Lugones. El seu triomf es basava en fer els millors temps en la natació i en la bici, i el segon en la prova a peu. Un triomf que no deixava indiferent ningú per la contundència del mateix.

PUBLICITAT

El seu temps final va ser de 5:08:44, mentre que a 7:38 va arribar la segona classificada, Ana Jordà (Triatló Ontinyent). Tercera al podi autonòmic era Ana María Carreres (Guerrer de Moixent), a 23:06 de la vencedora.

PUBLICITAT

Els altres guanyadors

La cita d’Orpesa va viure també la distància Olímpic No Drafting. La victòria ací va ser per a Jordi Pascual (CEC Antella) amb 2.11.18. Pascual deixava el segon classificat, Miguel Fuentes (Triatlón Castellón) a 1,35. Per la seua part, Julia Hofer (Triatlón Castellón) amb 2.40.09. La segona era Tania Fernández (Complutum Triatlón), a 1.28.

TRIATLÓ DEL MARÍTIM

València i Alboraia van acollir dissabte la 3ª edició del Triatló del Marítim amb més de 1.600 esportistes a l’eixida i arribada de la platja de la Malvarrosa.

Óscar Martínez va ser el més ràpid en la distància olímpica amb 2:03:23, mentre que David Medina, segon, va acabar amb 2:04:44, i Juan Carlos Azorín, tercer, amb 2:05:15. En la categoria femenina, el triomf va ser forà per a Laura Riesco, amb 2:25:50. Segona classificada va ser Nagore Agirre (2:26:59) i tercera Jade Lewis-Jones (2:29:00).

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Oliva, el triatló en essència | Sense Límits Aventura - […] Santander i Lluch, reis de la Comunitat […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »