Batalla al Benicadell

Àlex Seguí s’imposa sobre Rafa Jordán i Roberto Gómez en la prova del Circuit BTT de les Comarques Centrals

En dones, Alicia Parreño guanya a la líder Gloria Medina amb més de tres minuts

Fotos: Luis Villacañas

La 6ª cita del Circuit de les Comarques Centrals va deixar clar, molt clar, que la batalla per les classificacions generals està molt oberta en la recta final de la competició. Castelló de Rugat va viure una jornada de btt amb quasi 200 participants que van gaudir del recorregut de la prova del Benicadell, una cita que va deixar com a guanyadors Alex Seguí (Multiesport-UCMontgó-Bioracer) i Alicia Parreño (Cronobike Altea).

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Lluita tancada

En homes va haver una lluita tancada entre Àlex Seguí, Rafael Jordán (Bicistore) i el líder Roberto Gómez (Multiesport-UCMontgó-Bioracer). Seguí es va imposar amb un crono de 1:40:43, amb una renda de només 6 segons respecte a Jordán. Gómez va arribar tercer, amb 1:41:24.


El Benicadell, 6ª del Circuit


PUBLICITAT

Entre Parreño i Medina

La lluita en la categoria femenina va estar centrada entre Alicia Parreño i Gloria Medina. La corredora d’Altea es va imposar sobre Medina, que portava el maillot de líder. Parreño va acabar amb un temps de 2:16:26, mentre que Medina va finalitzar amb 2:19:58. Tercera en el podi femení va ser Rima Gramaliauskiene (Independent), amb 3:05:10.

PUBLICITAT

Per equips

També hi va haver classificació per equips. En aquesta es va imposar el Rafael Abad, seguit pel Multiesport-UCMontgó-Bioracer, i el Cava Team.

PUBLICITAT

Resten dues proves

El Circuit està en la recta final. Les espases estan en alt en totes les categories i sense dubte les dues pròximes carreres, les dues últimes, seran decisives. La més pròxima en el calendari és la que tindrà lloc a Moixent el pròxim diumenge 27 de maig. La prova final serà a Polop, el diumenge 3 de juny.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »