Selecció per al Nacional de KV

El Campionat d’Espanya de KV es disputa a Arredondo el pròxim diumenge 20 de maig

A la Comunitat Valenciana ja es van disputar els Campionats Autonòmics de KV a Finestrat i de carrera vertical a Villena. Ara en l’horitzó d’aquesta especialitat estan els Campionats d’Espanya, prova FEDME, que es disputen a Arredondo (Cantàbria) el pròxim 20 de maig. La FEMECV i el seu seleccionador, Ángel Font, ja han fet pública les diferents seleccions.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Canet, Beltrán…

Les campiones de KV i de carrera vertical, Tamara Canet i María Beltrán, respectivament, estaran a la cita càntabra. Així, la llista femenina la formen quatre dones: Canet (Amics muntanyencs d’Algemesí), Beltrán (La Llebre), i Sílvia Alós (Aper Alcoi) i Ana Peydró (CxM Valencia).


Autonòmic Vertical per a Beltrán i Pascual


PUBLICITAT

Quatre homes

En la categoria absoluta masculina, la llista l’encapçala l’actual campió de KV i carrera vertical, Carlos Pascual (Corremón), però també estaran tres homes amb moltes coses a dir: Jose Antonio Mena (Trail Villena), Juan Martinez (Like Sport Lurbel) i Alvan Salva (Espeleològic de Gata).


El Puig Campana confirma el relleu


PUBLICITAT

Cadets

En la categoria cadet, les representants femenines seran Laia Mateu (Cim Penyagolosa Xodos) i Eva Sierras (Centro excursionista Edense), mentre que en homes estaran Jordi Carratalà( C.M. Atzenet) i Jesus Miguel Perez (Maratón Crevillent).

PUBLICITAT

Júniors

En júniors, Noelia Rubio-Quintanilla (Aper Alcoi) i Gemma Herrero (Volta al Terme de Fondeguilla) estaran a Arredondo defensant la categoria femenina, com ho faran en la masculina Joan Molina (Running Moró), Jordi Monferrer (C.M. Atzenet) i Erik Coronado (Corremón Trail).

PUBLICITAT

Competició per seleccions

En aquesta edició del Nacional de KV hi haurà una novetat. Estarà en joc el títol per seleccions, en les quals la Comunitat Valenciana formarà part tant en categoria masculina com en la femenina.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »