Data per al Tarahumara 2019

L’organització fa pública la data per a la IV edició de la prova de Fontanars dels Alforins

Miguel Ángel Soriano i Gemma Macía van ser els guanyadors de la prova reina d’aquesta temporada

El Tarahumara Trail es va disputar aquest any en un ambient de festa de l’esport i la muntanya. Fontanars dels Alforins va ser un autèntic reflex del que és l’estima per una pràctica esportiva com aquesta en un lloc com la Vall d’Albaida on, en la seua part més allunyada a l’oest, manté l’essència. Ara ja hi ha data per a l’edició 2019. Serà el pròxim 31 de març. Miguel Ángel Soriano i Gemma Macía van ser els guanyadors aquesta temporada.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Inscripcions i data 2019

La data elegida per al 2019 és el 31 de març. Un jornada en la qual es tornarà a treballar de valent per aconseguir una cita que es recorde durant molt de temps. Com vénen sent aquestes carreres a Fontanars. Igualment, ja que hi ha data confirmada també se sap que l’11 de desembre s’obriran les inscripcions.


Tarahumara Trail de Fontanars


PUBLICITAT

Màxim, 1.000

L’organització s’ha plantejat una xifra màxim de participants. Així, seran 1.000 el nombre de corredors i corredores que no es superarà. Es tracta de mantindré l’essència de la carrera sense perdre el sentit organitzatiu en què es premia el participants en tots els sentits. Igualment, les carreres seran tres, com enguany: senderistes, sprintrail i trail. Es tracta de poder mantindre la capacitat organitzativa amb el nombre de voluntaris, sempre entregats, que es té.

PUBLICITAT

Actuals campions

En la passada edició, el trail de 24km va tindre de vencedors Soriano i Macía. El del Marathon Crevillent va estar acompanyat al podi per Juan Antonio Torres (KM3 Xàtiva) i José Antonio Alemán (Independent). En dones, Macía, també del Marathon Crevillent, va vèncer per davant de la seua companya d’equip, Natalia Gurchenkova, i Mari Tamarit, de l’Aper Alcoi.


Arriben els tarahumares


PUBLICITAT

Sprintrail

En l’sprintrail, la victòria va ser en homes per a Carlos Vidal (Independent), seguit per Jordi Peidró (Trivici Team) i Francisco Javier Calabuig (AC La Font de la Figuera). En dones, Eva María Gandia (Independent) va ser la guanyadora, per davant de Naiara Pla (Independent) i Mayte del Barrio (CA Elda).

PUBLICITAT

Mini Tarahumara

També hi va haver aquest 2018 un Mini Tarahuma trail. Es va disputar el dissabte 14 d’abril, amb un centenar de menuts fins als 12 anys. Per a la pròxima edició es prepara una nova edició d’aquesta carrera en què el més important és participar i que entre el cuquet del trail en els més joves.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »