Arriben Confrides i Moriscos Trail

Dues són les proves més destacades del cap de setmana de muntanya: el Trail de Confrides i el de Moriscos de la Vall d’Almonacid

Benigànim, Parcent, Yátova i Millares completen el dissabte i diumenge

El cap de setmana ‘trailer’ es divideix en dues carreres a qual de les dues més interessant. Per una part el Trail de Confrides, i per altra el Moriscos Trail de la Vall d’Almonacid. Lluny un de l’altre, els dos aposten per diferents menús. En això estan també els altres organitzadors del cap de setmana: hi ha carreres a Benigànim, Parcent, Yátova i Millares. Comencem…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Trail Primavera

La cita de Confrides viu dissabte la seua tercera edició del Trail Primavera amb una destacada prova marató entre les tres distàncies que es proposen. Tres reptes. Per primera, el repte Serrella, que comença a les 7:00h i que suma 43km i 2.700m /+. El segon, de 24km, que és el repte Serrella & Sender, amb eixida a les 8:00h i que suma 1.400m /+. El tercer repte, el de 19km, repte Aitana & Sender, que ix a les 8:30h i arriba a superar els mil metres de desnivell (1.041m /+).


Cartell de complet a Confrides


 

Confrides corre per Gabriel


PUBLICITAT

Moriscos, diumenge

El Moriscos Trail està previst per al diumenge. La Vall d’Almonacid i la seua Serra d’Espadà posaran dolç a la jornada. Quasi igual que Confrides, l’oferta és una marató de 43km amb eixida a les 7:30h, una ‘mitja de 23km que eixirà a les 8:30h, i la de 13km que arrencarà a les 9:00h. En les tres distàncies, premi assegurat amb una samarreta, o una armilla o un tallavents.


Semana de Moriscos Trail


 

Un mes para Moriscos Trail


PUBLICITAT

Romaguera de vesprada

La segona edició del Trail Sendes de Romaguera, a Benigànim, espera per al dissabte de vesprada. Compte amb la posada del sol en totes les curses. La de 24km és la llarga, que comença a les 19:00h, mentre que la de 14km ho farà mitja hora després, i la caminada de 12km, a les 19:45h.

PUBLICITAT

Parcent i les Fonts

La localitat alacantina de Parcent lluirà diumenge, des de les 9:00h, amb el seu trail de les Fonts. Es tracta 12km amb eixida i arribada al Carrer de l’Era i amb alguna sorpresa preparada en un circuit que, si algú coneix la zona, sap que no serà precisament una autopista plana.

PUBLICITAT

La inclusió és a Yátova

Diuen que la zona de Yátova és el Pirineu valencià. Ho siga o no, el cas és que el diumenge, des de les 9:00h, es viurà el Trail Diversia. La carrera té la particularitat d’estar enfocat a la inclusió de tothom. La proposta és de tres distàncies: 6km, 8km i 21km.

Millares i el VTR

Integrat en el Valencia Trail Race, el Trail de Millares, que compleix el seu segon any en funcionament, presenta tres recorreguts sent el més difícil el de 24km i 1.100m/+. L’eixida d’esta cursa serà a les 9:00h, mentre que mitja hora després ho faran les altres dues: l’sprintrail de 12km i 600m/+, i la caminada de 12km i, també, 600m/+.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »