Autopista de natació

El nou circuit a la Malva-rosa per nadar amb tranquil·litat ja ha vist com alguna moto d’aigua hi entrava

Es tracta d’una zona delimitada per boies que arriba als 500 metres de llarg pels 25 d’ample

La platja cada vegada està més a prop de la ciutat de València. Sempre s’ha dit que a la capital es viu d’esquenes a la mar, i això és cert, però poc a poc es van introduint detalls que la fan més pròxima. L’ajuntament, des del departament de Platges, ha instal·lat a la Malva-rosa un circuit paral·lel a la línia de costa de 500 metres de llarg i 25m d’ample. Tot per practicar amb tranquil·litat, sense molestar banyistes ni més usuaris. Ara bé, ja hi ha alguns nadadors que s’han queixat que alguna moto d’aigua circulava per la zona, entran i eixint de les boies en ocasions, i incomodant els que nadaven.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Motos d’aigua

Es tracta d’un circuit cridat a donar seguretat als usuaris -tant nadadors, com triatletes o  esporàdics practicants- i aconseguir delimitar zones per molestar el menys possible als altres banyistes. Però el nou circuit de natació de la Malva-rosa ja ha viscut alguns primers entrebancs amb alguna moto d’aigua que ha entrat en ell.

PUBLICITAT

Vista ahir mateix

Segons afirmen alguns nadadors, almenys una moto va entrar ahir en el circuit, dins de la zona marcada per les boies, amb el perill que això pot suposar per als usuaris, que precisament en fan ús per evitar possibles accidents. Segons han explicat a SLA, la moto feia les seues maniobres molt a prop de la zona delimitada, i en ocasions fins i tot entrava i eixia sortejant algunes boies.

PUBLICITAT

Per entrenar

Al llarg de l’hivern no són majoria, però si hi ha un bon nombre de practicants de la natació que, amb neoprè, naden a la platja valenciana. Ho fan des de fa temps, i continuen els entrenaments, i encara més, amb l’arribada del bon temps. És per això que l’ajuntament de la capital ha escoltat les demandes de part d’aquests usuaris, i finalment s’ha instal·lat una zona per a aquest esport que estarà allà fins el mes de novembre.

PUBLICITAT

Més seguretat

Es tracta de permetre acotar l’ús de la platja al mateix temps que s’augmenta la seguretat dels nadadors. D’aquesta manera, saben que tenen un lloc en què ningú no els ha de molestar per poder fer els seus entrenaments. Igualment, des de l’Ajuntament s’aconsella portar barret de color per poder veure millor la seua posició quan estiguen nadant.

PUBLICITAT

500mx25m

La llargada de la zona marcada per boies és de 500 metres, mentre que l’amplària arriba als 25m. Unes mesures prou amples perquè hi càpiguen molts nadadors i nadadores. S’han instal·lat aquestes 11 boies de color groc, ben visibles, i separades per uns 50 metres. El circuit es troba a 150 metres de la sorra, i a 50 de la zona marcada per a banyistes.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Oliva, el triatló en essència | Sense Límits Aventura - […] Autopista de natació […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »