Oliva, el triatló en essència

Oliva i el seu 113 MD protagonitzen el cap de setmana amb una prova de nivell

A Castelló s’estrena una nova carrera, la del Port de Castelló, mentre que el Playas de Orihuela és la cita alacantina

La gran carrera del cap de setmana de triatló és a Oliva. Es tracta del VI Triatló Internacional 113 MD Oliva Capità de la Vangvarda, una cursa No Drafting Series de les que agraden als amants del triatló. Tant a Castelló, amb el tri del Port, com a Alacant, amb el Playas de Orihuela, hi ha en joc molt.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Oliva, MD

Les distàncies llargues estan de moda i Oliva és un referent en això. Fa anys que organitza el seu triatló 113 MD, i enguany ho torna a fer amb el ‘plus’ de no estar permès anar a roda en bicicleta, i amb la distància estrella: 1,9km de natació, 81,3km de ciclisme i 18km de carrera a peu. Hi ha quasi 300 inscrits per a la carrera que es disputa el diumenge des de les 8:00h a la platja de la localitat, al carrer de la Mar Mediterrània.


Santander i Lluch, reis de la Comunitat


PUBLICITAT

Port de Castelló

La Copa Provincial de Castelló continua el cap de setmana i ho fa diumenge al Triatló Port de Castelló. És la primera edició d’aquesta carrera, que en la modalitat sprint suma els clàssics 750m de natació, 20km de ciclisme i 5km de carrera a peu. Només serà una volta de natació, dues de ciclisme i en el sector de córrer a peu, una. Participen quasi 200 triatletes. L’eixida, a les 10:00h.


Autopista de natació


PUBLICITAT

Playas de Orihuela

I si Castelló continua amb la seva Copa Provincial, també ho fa Alacant. En aquesta ocasió en el triatló sprint Playas de Orihuela, des de la platja de la Glea. Es tracta d’un circuit de 750-20-5 que arriba a la sisena edició i que suma quasi 300 participants. Aquesta cursa compta amb premis econòmics, 200 euros per als guanyadors absoluts en homes i dones, fins als 30 euros per als que siguen cinquens classificats.

PUBLICITAT

Escolar, a Bétera

El triatló també el tenim a nivell escolar. Les categories inferiors estan en plena formació i a Bétera es disputa la prova de la fase autonòmica. És la 14ª edició i se celebra des de l’avinguda Azahar. Aquestes curses, com sempre, tenen una gran acceptació i ja hi ha quasi 300 inscrits. La primera de les eixides serà a les 9:30h, amb el següent ordre: cadets xics, cadets xiques, infantils xics i infantils xiques. Els cadets faran 750-13,5-2,5, i els infantils 550-9-2.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »